Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου της πρώην συζύγου του Whitney Houston, ο ράπερ Bobby Brown ανέβηκε στην σκηνή και την αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο.

Μπροστά σε χιλιάδες θεατές που είχαν κατακλύσει το Landers Center στο Μισσισιπί, ο διάσημος ράπερ- και για πολλούς βασική αιτία της κατάρρευσης της ντίβας της ποπ- ξέσπασε σε δάκρυα και φώναξε «αγαπώ Whitney».

\"\"

Μόλις βγήκε στην σκηνή, ο Bobby έδειξε το κοινό και είπε «πρώτον, θέλω να ξέρετε ότι σας αγαπώ, όλους». Αμέσως μετά, με μια θεατρική κίνηση, σήκωσε το δάχτυλο του στον ουρανό, κοίταξε ψηλά και φώναξε με δάκρυα στα μάτια « δεύτερον θέλω να πω ότι…. σε αγαπώ μωρό μου! Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα ήταν να ανέβω σήμερα στη σκηνή».


Σε άλλο ερασιτεχνικό βίντεο που ανέβηκε στο ίντερνετ, ο ράπερ βγαίνει στην σκηνή και φαίνεται συντετριμμένος. Με δυσκολία τραγουδάει ενώ συνέχεια σκουπίζει τα δάκρυα από το πρόσωπο του – λίγες ώρες πριν έχει πληροφορηθεί τα τραγικά νέα.


«Ο Bobby μας ζήτησε να προσευχηθούμε για την γυναίκα του που έφυγε και για την κόρη του, που τον χρειάζεται αλλά δεν μπορεί να είναι στο πλευρό της λόγω της συναυλίας. Ήταν τόσο συγκινητικό να τον βλέπεις να μας μιλάει έτσι και να κλαίει….» δήλωσε ο Don Scott, συνεργάτης του διάσημου ράπερ.
.
\"\"
Το 1994 η Whitney Houston ήταν ακόμα ευτυχισμένη στο πλευρό του Bobby, μαζί με την κόρη τους, Bobbi Kristin.

Ο γάμος της ντίβας της ποπ με τον ράπερ, ήταν για πολλούς η αρχή του τέλους της ζωής και της καριέρας της Whitney . Πολλές φορές είχαν αναφερθεί βίαιοι ξυλοδαρμοί και χρήση ναρκωτικών, καθώς ο Brown θεωρείται ότι τη μύησε στη χρήση, αλλά η Houston, όπως έλεγαν οι δικοί της, είχε εξάρτηση από αυτόν και δεν μπορούσε να φύγει μακριά του. Από το 2007 – μετά από 15 χρόνια οπότε και πήραν διαζύγιο-  εκείνη έδινε αγώνα να επανέλθει στη ζωή,  καθώς η χρήση ναρκωτικών και η τεράστια απώλεια βάρους παρ’ ολίγο να της στοιχίσουν τη ζωή.

\"\"
Μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, γύρω από την μπανιέρα της, βρέθηκαν δεκάδες χάπια, αλλά ίχνος παράνομων ναρκωτικών.


Όπως ακριβώς συνέβη και με τον βασιλιά της ποπ, Michael Jackson, η «Φωνή» έφυγε σε ηλικία 48 ετών, λίγες ώρες πριν κάνει την δυναμική επιστροφή της στα βραβεία Grammy.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook