Με το «Δέστε τους» τα έβαλε ο Μέμος Μπεγνής. Μιλώντας στο tvnea ο ηθοποιός επανέλαβε για μια ακόμα φορά την αποστροφή του προς την τηλεόραση, αλλά αυτή τη φορά δεν μίλησε γενικά και αόριστα.

Τα πυρά του είχαν στόχο και αυτός δεν ήταν άλλος από την εκπομπή του Μουτσινά και της Ηλιάκη «Δέστε τους».

«Το Δέστε τους δε μου αρέσει καθόλου. Ενώ τον Νίκο τον θεωρώ πάρα πολύ έξυπνο και ταλαντούχο άνθρωπο, δεν μου αρέσει η θεματολογία της εκπομπής. Δε θα γελάσω δηλαδή ούτε με το να κρίνω την καθεμιά και να λέω “Παναγιά μου πως είναι έτσι” ή “α τι έβαλε σήμερα”, κλπ, ούτε με το σκυλάδικο και τα τσιφτετέλια που δεν με αφορούν καθόλου. Δεν μου αρέσει όλη αυτή η θεματολογία του φθηνού σκυλάδικου», είπε ο ηθοποιός και άναψε φωτιές.

Γιατί τις δηλώσεις του αυτές σχολίασαν αρκετά έντονα στο Πρωινό mou όλοι οι συντελεστές.

«Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, καλώς ή κακώς όμως, όλοι όσοι κάνουμε τηλεόραση κρινόμαστε όχι από τους κριτικούς και από μεμονωμένες απόψεις, αλλά από το σύνολο του κόσμου. Και το σύνολο του κόσμου, φέτος τουλάχιστον, την εκπομπή του Μουτσινά την επιβραβεύει με μεγάλες τηλεθεάσεις», είπε ο Γ. Λιάγκας, ενώ η Φαίη αποφάσισε να γίνει λίγο πιο σκληρή:

«Το φθηνό σκυλάδικο είναι πολύ βαρύ. Λες δε μου αρέσει. Για μένα όταν κάποιος χρησιμοποιεί την έκφραση φθηνό σκυλάδικο είναι αυτό φθηνό», είπε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook