Είτε το θέλεις είτε όχι, δεν μπορείς να την αποφύγεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όμως τι τύπος Βαλεντίνας είσαι; Μήπως ψάχνεις δικαιολογία για να ζωγραφίζεις καρδούλες, μήπως όλο αυτό το εμπορικό πανηγυράκι δεν σου κολλάει με την ουσία της αγάπης ή απλά όλα αυτά τα κεριά και τα δείπνα σε αρρωσταίνουν; Κάνε το παρακάτω τεστ και δες τι τύπος Βαλεντίνας είσαι, για να περάσεις κι εσύ καλά και οι άλλοι καλύτεροι στις 14 Φλεβάρη. Είτε το θέλεις είτε όχι, δεν μπορείς να την αποφύγεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όμως τι τύπος Βαλεντίνας είσαι; Μήπως ψάχνεις δικαιολογία για να ζωγραφίζεις καρδούλες, μήπως όλο αυτό το εμπορικό πανηγυράκι δεν σου κολλάει με την ουσία της αγάπης ή απλά όλα αυτά τα κεριά και τα δείπνα σε αρρωσταίνουν; Κάνε το παρακάτω τεστ και δες τι τύπος Βαλεντίνας είσαι, για να περάσεις κι εσύ καλά και οι άλλοι καλύτεροι στις 14 Φλεβάρη.

Είτε το θέλεις είτε όχι, δεν μπορείς να την αποφύγεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όμως τι τύπος Βαλεντίνας είσαι; Μήπως ψάχνεις δικαιολογία για να ζωγραφίζεις καρδούλες, μήπως όλο αυτό το εμπορικό πανηγυράκι δεν σου κολλάει με την ουσία της αγάπης ή απλά όλα αυτά τα κεριά και τα δείπνα σε αρρωσταίνουν; Κάνε το παρακάτω τεστ και δες τι τύπος Βαλεντίνας είσαι, για να περάσεις κιεσύ καλά και οι άλλοι καλύτεροι στις 14 Φλεβάρη.

1. Πώς σου αρέσει να περνάς ένα τυπικό βράδυ Σαββάτου;

α) βγαίνεις και ξεφαντώνεις με φίλους μέχρι πρωίας.

β) απολαμβάνεις ένα ρομαντικό δείπνο με τον καλό σου.

γ) σινεμά, ποτό, φαγητό και οτιδήποτε άλλο, αρκεί να είσαι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

2. Οι ενδυματολογικές σου προτιμήσεις συμπίπτουν με αυτές:

α) της Κέιτ Μος: άνετη και στυλάτη.

β) της Σκάρλετ Γιόχανσον: αισθησιακή και γκλάμουρους.

γ) της Κάιλι Μινόγκ: σέξυ και κλασική. 

3. Όταν σκέφτεσαι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τι σου έρχεται στο μυαλό;

α) Σπατάλη χρημάτων.

β) Ρομάντζο χρημάτων

γ) Εκπλήξεις.

4. Ετοιμάζεσαι να κάνεις ένα πάρτυ σπίτι σου. Πώς θα το διακοσμήσεις;

α) τύπου Μπόλυγουντ με πολλά κεριά και έντονα χρώματα

β) με φωτογραφίες όλων των καλεσμένων κρεμασμένες στους τοίχους και κωμικές λεζάντες από κάτω.

γ) δεν θα ασχοληθείς με το σπίτι. Αρκεί να υπάρχει πολύ ποτό και φαγητό. 

5. Όταν σε πιάνει βραδινή λιγούρα, τι γλυκό προτιμάς να φας:

α) φράουλες με σαντιγί.

β) ένα κουτί από τα αγαπημένα σου σοκολατάκια.

γ) ένα κέικ σοκολάτας.

6. Ετοιμάζεις μια σέξυ έκπληξη για τον καλό σου. Τι θα φορέσεις;

α) ένα εντυπωσιακό φόρεμα.

β) ένα σέξυ σετ εσωρούχων.

γ) μια στολή νοσοκόμας.

Περισσότερα α) = δεν με λένε Βαλεντίνα, ακούτε;;;

Η προσωπικότητά σου:

Είσαι πολύ ανεξάρτητη και δεν θέλεις να πηγαίνεις με το ρεύμα. Δεν πέφτεις θύμα εμπορικών κόλπων και σιχαίνεσαι να σου λένε τι να κάνεις. Βρίσκεσαι σε μια διαρκή κίνηση και λατρεύεις τις βόλτες, τη διασκέδαση, τη ζωή! Είναι πολύ δύσκολο για έναν άντρα να σε κατακτήσει. 
Ο ιδανικός τρόπος για να περάσεις την Ημέρα των Ερωτευμένων:

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι παρά ένα κλισέ για εσένα. Είναι τόσο εμπορική γιορτή και δεν καταλαβαίνεις γιατί οι άνθρωποι πρέπει να αποδεικνύουν την αγάπη τους μέσα από ακριβά δώρα, λουλούδια ή αρκουδάκια. Συνήθως μποϋκοτάρεις αυτή τη μέρα και αυτό θα κάνεις και φέτος. Θα κλείσεις κινητά και σταθερά, θα κάνεις ένα ωραίο μπανάκι και θα βάλεις τις πυτζαμούλες σου για να δεις στο dvd την ?Έκτη Αίσθηση? για 100στή φορά! Άντε και του χρόνου!

Περισσότερα β) = έρωτα έρωτα ερωτά μου!

Η προσωπικότητά σου:

Είσαι εκ φύσεως ήσυχη και ρομαντική. Σου αρέσει να περνάς τις στιγμές σου με το άλλο σου μισό και είσαι κορίτσι για σπίτι. Ονειρεύεσαι να ζήσεις τον έρωτα όπως τον βλέπεις στις ταινίες. Όταν ερωτεύεσαι δίνεσαι απόλυτα και ξεχνάς τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. 
Ο ιδανικός τρόπος για να περάσεις την Ημέρα των Ερωτευμένων:

Λατρεύεις την γιορτή των Ερωτευμένων και είναι η ευκαιρία που έχεις να γίνεις παραπάνω ρομαντική χωρίς να σε παρεξηγήσει κανείς. Δεν μπορείς να φανταστείς αυτή τη μέρα χωρίς κάποιον ταίρι για να την μοιραστείς. Μπορείς να μαγειρέψεις, να φορέσεις τα πιο σέξυ εσώρουχά σου και να περιμένεις τον αγαπημένο σου (έστω κι αν τον γνώρισες πριν από μια εβδομάδα) υπό το φως των κεριών.


Περισσότερα γ) = η Αντι-Βαλεντίνα

Η προσωπικότητά σου:

Είσαι δυναμική και αυθόρμητη ενώ σου αρέσει να γελάς, να γελάς, να γελάς. Συνήθως, το αγόρι σου είναι και ο καλύτερός σου φίλος και σου αρέσει να μοιράζεστε τα ενδιαφέροντά σας. Χρησιμοποιείς το χιούμορ για να ξεπεράσεις τα προβλήματα και τις αναποδιές ενώ ξέρεις να αυτοσαρκάζεσαι. Σου αρέσει να κάνεις και να δέχεσαι εκπλήξεις και όλοι διασκεδάζουν όταν σε έχουν στο πλευρό τους. 
Ο ιδανικός τρόπος για να περάσεις την Ημέρα των Ερωτευμένων:

Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις την ημέρα των Ερωτευμένων σε ένα κυριλέ εστιατόριο μαζί με εκατό ζευγαράκια ακόμα. Πάρε τηλέφωνο τις κολλητές και βγείτε τσάρκα ελεύθερες και ωραίες για να σπάσετε τα νεύρα στα ζευγαράκια.

 

(womenonly.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook