Για ληστεία και για βία εις βάρος των ζώων κατηγορείται ένας 16χρονος διαρρήκτης, ο οποίος εκτός του ότι «άδειασε» ένα σπίτι, δηλητηρίασε τρία χρυσόψαρα τα οποία θεώρησε επικίνδυνους μάρτυρες.

Δε θα είχε ακούσει φαίνεται την έκφραση σιγήν ιχθύος…

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Arlington Heights του Σικάγο, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Daily Herald.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις έφηβοι, ο 16χρονος, ένας 15χρονος και ένας 17χρονος εισέβαλαν σε ένα σπίτι, το οποίο ήταν προσωρινά ακατοίκητο, καθώς είχε ζημιές από πρόσφατη πυρκαγιά.

Οι έφηβοι πήραν ένα σύστημα video game και 30 video games, ένα CD player, 30 DVDs, ένα αεροβόλο, κοσμήματα και ένα χρηματοκιβώτιο.

Όπως ανέφερε η αστυνομία, λίγο πριν φύγουν ο νεαρός κοίταξε το ενυδρείο με τα χρυσόψαρα και είπε «Δεν πρέπει να αφήσουμε μάρτυρες»…

Όταν οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν στο σπίτι τους, όχι μόνο είδαν ότι τους έλειπαν πολλά τιμαλφή, αλλά είδαν και τα τρία νεκρά χρυσόψαρα, τα οποία ο 16χρονος είχε δηλητηριάσει με ένα μίγμα από καυτερές σάλτσες και μπαχαρικά.

Πάντως, παρόλο που είχαν «τακτοποιήσει» τους «αυτόπτες» μάρτυρες, η αστυνομία εντόπισε τους τρεις διαρρήκτες.

Οι άλλοι δύο έφηβοι κατηγορήθηκαν μόνο για ληστεία, καθώς ο 16χρονος ομολόγησε ότι η δολοφονία των ψαριών ήταν δική του ιδέα.


skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook