Το θέμα των προσφυγών ήταν το κυρίαρχο και στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης για τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οριστική λύση σε κάποια από τις 22 προσφυγές που θα πρέπει να διακανονιστούν προκειμένου ο ΟΦΗ να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στην αδειοδότηση του για τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν βρέθηκε και αυτό έγινε γιατί η συζήτηση σήμερα επικεντρώθηκε στο πως θα υπάρξει καλύτερη οργάνωση στο θέμα των προσφυγών με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής να αναλαμβάνει ο καθένας κάποιες περιπτώσεις ξεχωριστά προκειμένου να λυθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Σε πρώτη προτεραιότητα εξακολουθούν να παραμένουν οι περιπτώσεις που έχουν πάει στη FIFA και αφορούν τους Μάουρερ , Μπαρακουάν και Μπερτίν. Ο πρώτος φαίνεται ότι ζητάει μια γενναία προκαταβολή προκειμένου να συναινέσει στον διακανονισμό όπου του προτείνει η ΠΑΕ ΟΦΗ , ενώ σε καλύτερο δρόμο βρίσκονται οι περιπτώσεις του Μπαρακουάν στον οποίο οφείλονται 116.000 ευρώ και του Μπερτίν που απαιτεί μόνο τα δεδουλευμένα του όπου φτάνουν στις 98.400 ευρώ.

Σε ότι αφορά τους Έλληνες παίκτες και προπονητές που έχουν καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ η κρητική ομάδα βρίσκεται αρκετά κοντά σε διακανονισμό με τους Γ. Χατζηνικολάου και Π. Κωνσταντινίδη.

Μειωμένες τιμές με Πανσερραϊκό

Ένα άλλο θέμα που απασχόλησε τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ στο συμβούλιο της Τρίτης ήταν οι τιμές των εισιτηρίων στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό που θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου στο «Γεντί Κουλέ».

Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ μετά από τέσσερις ημέρες θα παίξει και πάλι στο «Γεντί Κουλέ» για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό , έκανε τα μέλη της διοικούσας επιτροπής να ορίσουν χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Έτσι αποφασίστηκε οι τιμές να μειωθούν στις θύρες 4, 5 και 8. Πιο συγκεκριμένα στις θύρες 4 και 5 τα εισιτήρια στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό θα στοιχίζουν 10 ευρώ ενώ στην θύρα 8 θα κοστίζουν 15 ευρώ και στην θύρα 1 10 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook