Το Σάββατο στο Νιούαρκ (Νιου Τζέρσεϊ, ανατολικά), στην εκκλησία όπου τραγουδούσε όταν ήταν παιδί, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον, δήλωσε χθες στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας υπεύθυνος του γραφείου τελετών που έχει αναλάβει την κηδεία της μεγάλης σταρ.

«Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι στην Εκκλησία της Νέας Ελπίδας των Βαπτιστών (New Hope Baptist Church) στο Νιούαρκ», δήλωσε ένας υπεύθυνος του γραφείου τελετών Whigham στην πόλη αυτή.

Μία δημόσια επιμνημόσυνη δέηση θα γίνει επίσης για δύο μέρες στο Νιούαρκ στο Prudential Center, ένα αθλητικό κέντρο που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 20.000 άτομα, ανακοίνωσε από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, χωρίς όμως να προσδιορίσει τις ημερομηνίες.

Η Χιούστον πέθανε ξαφνικά το Σάββατο στο Μπέβερλι Χιλς, σε ηλικία 48 ετών. Βρέθηκε «κάτω από το νερό και προφανώς αναίσθητη» στην μπανιέρα του δωματίου της. Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης που έγινε στο σώμα της δεν θα γίνουν γνωστά παρά έπειτα από αρκετές εβδομάδες.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον κυριάρχησε στην αμερικανική μουσική σκηνή της ποπ και της σόουλ τις δεκαετίες του \’80 και του \’90, πουλώντας πάνω από 170 εκατομμύρια δίσκους. Οι πωλήσεις των άλμπουμ της αυξήθηκαν δραματικά μετά τον αιφνίδιο θάνατο της. Το τραγούδι της «I Will Always Love You» έφθασε στο νούμερο ένα σε πωλήσεις τη Δευτέρα το πρωί στο iTunes, το ιντερνετικό μουσικό «κατάστημα» της Apple.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook