Adele – Skylar Grey
\"1\"\"2\"
Η Adele με την κατάλευκη επιδερμίδα της άφησε τις μεγάλες, κατάμαυρες βλεφαρίδες να τονίσουν τα μάτια και το έντονο κόκκινο κραγιόν της να ξεχωρίσει. Έντονο κραγιόν επέλεξε και η Skylar Grey. Μόνο που αυτή φόρεσε σκούρο μπορντό-μοβ το χρώμα που είναι φέτος στη μόδα αλλά θέλει ειδικό τρόπο για να είναι κολακευτικό.

Katy Perry – Kelly Osbourne

\"3\"\"4\"
Η Katy Perry με τα μπλε μαλλιά της δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Το χτένισμα που διάλεξε ήταν η απόλυτη υπερβολή του όγκου στην κορυφή, αλλά αυτό σημαίνει ότι άφηνε το χρώμα τους να είναι ορατό ακόμη πιο πολύ από ότι σε ένα κλασικό μάζεμα. Το κραγιόν της ακολούθησε την ίδια γκάμα των ψεύτικων χρωμάτων με ένα μοβ-ροζέ. Αντίστοιχη απόχρωση στα χείλη διάλεξε και η Kelly Osbourne, η οποία έχει επίσης «ψεύτικο» χρώμα στα μαλλιά με το τελευταίο της απαλό μοβ.

Jessie J – Robyn
\"5\"\"6\"
Η Jessie J έδωσε έμφαση στα μαλλιά που έπεφταν βαριά μπροστά στο μέτωπο της πλαισιώνοντας τα μάτια της που ήταν τονισμένα με σκούρες σκιές και μολύβια. Η Robyn, είχε την ίδια περίπου αίσθηση στα μαλλιά με το δικό της βέβαια στυλ –λίγο πιο ατημέλητο και σίγουρα πιο ξανθό- ενώ για τα μάτια της προτίμησε έντονα χρώματα συνδυασμένα μεταξύ τους.

Nina Senicar – Rihanna
\"7\"\"8\"
Η Nina Senicar κράτησε μεν το μακιγιάζ και τα μαλλιά της πιο φυσικά και άφησε τα χέρια της με τα κατακόκκινα νύχια να πάρουν όλο το χρώμα. Η Rihanna, τέλος, άφησε τα καινούρια της ξανθά μαλλιά σε υπέροχες μπούκλες ελεύθερα ώστε να πλαισιώνουν το κουκλίστικό πρόσωπο της που είχε τονίσει με απαλά χρώματα.


(queen)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook