Έχασε στη…στροφή τα σκήπτρα της Βασίλισσας του πατρινού Καρναβαλιού για το 2012 η Σάσα Μπάστα. Τελικά μία φοιτήτρια θα κάτσει στο θρόνο που έχασε μέσα από…τα χέρια της η Σάσα!

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και μοντέλο είχε βρεθεί στην έναρξη του πατρινού καρναβαλιού καθώς το τελευταίο διάστημα εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας. «Αγαπάω πολύ την Πάτρα και όποτε έχω ελεύθερο χρόνο έρχομαι…

\"http://www.real.gr/filescalendar/2012/February/basta8.jpg\"Έχω πολλούς φίλους εδώ και χαίρομαι να τους βλέπω και να διασκεδάζω» είχε δηλώσει μόλις πριν από ένα μήνα η Σάσα Μπάστα σε ιστοσελίδα της Πάτρας.

«Αυτή την εποχή είναι τέλεια στην Πάτρα. Έχει ξεκινήσει και το Καρναβάλι, το κλίμα είναι πολύ εορταστικό και μας κάνει όλους να ξεφεύγουμε από την κρίση και να τα ξεχνάμε όλα» είπε ενώ όλα δείχνουν ότι μάλλον θα γίνει μόνιμος κάτοικος της αχαϊκής πρωτεύουσας καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει εκπομπή σε τοπικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. «Ξεκινάω αυτή τη Δευτέρα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Η εκπομπή μου θα είναι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 4.00-5.00 το απόγευμα. Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση ούτε καν το σκέφτηκα, είπα αμέσως το ναι» είπε ενθουσιασμένη. Και βέβαια για όσους ενδιαφέρονται η Σάσα φαίνεται ότι δεν σκέφτεται το γάμο…για τα επόμενα 10 χρόνια ενώ αυτή την περίοδο είναι πιο καλά από ποτέ.

\"\"

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook