Ο αδερφός της Shakira την έσωσε από τα δόντια ενός τεράστιου, θαλάσσιου λιονταριού το οποίο επιτέθηκε στην Κολομβιανή τραγουδίστρια όταν εκείνη το πλησίασε για να το φωτογραφήσει.

Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο στο Cape Town και όπως είπε η Shakira, το ζώο μπέρδεψε μάλλον το κινητό της με ψάρι με αποτέλεσμα να ορμήξει επάνω της.

Ευτυχώς στο σημείο βρισκόταν ο αδερφός της, Tony, ο οποίο έτρεξε στην Shakira και κατάφερε να την τραβήξει μακριά από τον θαλάσσιο λιοντάρι.

Η Shakira έγραψε για την περιπέτειά της στη Νότια Αφρική στις ιστοσελίδες της στο Facebook και στο Twitter, ενώ δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες που τράβηξε αμέσως μετά την επίθεση από το ζώο.

«Πλησίασα αυτά τα πολύ χαριτωμένα ζώα περισσότερο από τους άλλους τουρίστες. Κατέβηκα μέχρι τα βράχια για να τα φωτογραφίσω από κοντά. Ξαφνικά, ένα από αυτά πετάχτηκε από το νερό, με κοίταξε στα μάτια και προσπάθησε να με δαγκώσει. Όλοι -κι εγώ μαζί- άρχισαν να στριγγλίζουν. Παρέλυσα από τον φόβο και δεν μπορούσα να κουνηθώ», έγραψε η τραγουδίστρια

Την επόμενη ημέρα, η Shakira δημοσίευσε στις προσωπικές της ιστοσελίδες μια φωτογραφία με πιγκουΐνους και έγραψε: «Σήμερα με τους πιγκουίνους. Σίγουρα πιο φιλικοί!».

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook