Σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοραστικής κίνησης ο Δήμαρχος Σητείας, μια εβδομάδα ύστερα από συνάντηση που είχε με εκπρόσωπους του Εμπορικού Συλλόγου, δεσμεύτηκε με ανακοίνωσή του, για μια σειρά μέτρων που προτίθεται να αναλάβει η Δημοτική Αρχή.

Στα πλαίσια αυτά ο δήμαρχος κ. Πατεράκης, εξήγγειλε ότι θα αναθέσει άμεσα την εκπόνηση μελέτης για την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής της αγοράς καθώς και την επικαιροποίηση μικρότερης μελέτης για την ίδια περιοχή, που βρίσκεται ήδη στα χέρια της δημοτικής αρχής.

Με το πέρας του έργου, αναμένεται να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο ιστορικό κέντρο καθώς θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν χώρος αναψυχής αλλά και κατανάλωσης, δίνοντας σημαντικά οφέλη στους καταστηματάρχες της περιοχής.

Παράλληλα για τα έργα που ήδη τρέχουν, όπως αυτά που αφορούν στην αποκατάσταση του λιμανιού αλλά και εργασίες στο αεροδρόμιο της Σητείας, καθώς και για το σύνολο των έργων υποδομής και οδοποιίας, ο κ. Πατεράκης δήλωσε σε ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες, ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίσπευσή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook