Σε 45 ημέρες από σήμερα συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τότε όπου γράφτηκε η πιο σημαντική σελίδα στην ιστορία του ΑΓΟΡ με την συμμετοχή της ομάδας του Ρεθύμνου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στις 25 Μαρτίου του 2007 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η διοίκηση του ΑΓΟΡ θέλοντας να επαναφέρει στις μνήμες των φιλάθλων της όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές στο ημίχρονο του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα κάνει κλήρωση για δύο τυχερούς που θα ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή του ΑΓΟΡ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΓΟΡ αναφέρει :

«Δύο τυχεροί φίλοι μας, θα ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή της ομάδας μας στον αγώνα Παναθηναϊκός – Ρέθυμνο Aegean που θα γίνει τον Μάρτιο στο ΟΑΚΑ!!!
Η Ρέθυμνο ΚΑΕ ανακοινώνει ότι με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 5 χρόνων από την μεγαλύτερη διάκριση της ομάδας μας, που ήταν η συμμετοχή στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας 2007, προσφέρει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς φίλους μας, να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή της ομάδας μας στον αγώνα Παναθηναϊκός – Ρέθυμνο Aegean που θα γίνει τον Μάρτιο στο ΟΑΚΑ!
Η κλήρωση θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα Ρέθυμνο Aegean – ΠΑΟΚ με κουπόνια που θα πάρουν όλοι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στον αγώνα.
Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, φιλοξενία με πλήρη διατροφή στο ξενοδοχείο της ομάδας, μεταφορά προς και από το γήπεδο με το λεωφορείο μας και 2 VIP προσκλήσεις στο ΟΑΚΑ!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook