Το e-food.gr : το νέο site ηλεκτρονικής παραγγελίας φαγητού παρουσίασε χθες το e-shop.gr. Το e-food.gr αποτελεί μια νέα λύση για την ηλεκτρονική παραγγελία φαγητού  παρέχονταςευκολία και σημαντικά οφέλη στην διαδικασία του delivery. Όλα τα διαθέσιμα εστιατόρια της περιοχής σας, βρίσκονται τώρα συγκεντρωμένα σε ένα site. Με την εισαγωγή της διεύθυνσής σας έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις επιλογές που σας εξυπηρετούν, με το πλήρες μενού, αναλυτική περιγραφή κάθε πιάτου αλλά και κριτικές για κάθε εστιατόριο από αυτούς που το έχουν δοκιμάσει!

Κορυφαίες αλυσίδες όπως οι Pizza Fan, KFC, Πίττα του Παππού, Pizza Hut αλλά και το σουβλατζίδικο της γειτονιάς σας, είναι τώρα διαθέσιμα κάτω από μια διεύθυνση. Ξεχάστε τους πολλαπλούς καταλόγους στο συρτάρι, την αναμονή στο τηλέφωνο και τα συχνά λάθη στην καταγραφή της παραγγελίας. Δημιουργώντας το προφίλ με τα αγαπημένα σας εστιατόρια στο www.e-food.gr μπορείτε να παραγγείλετε σε ένα λεπτό, με λίγα click.

Καινούρια εστιατόρια προστίθενται καθημερινά για κάθε προτίμηση ενώ οι προσφορές του κάθε εστιατορίου ανανεώνονται συνεχώς, ώστε να συγκρίνετε εύκολα τις επιλογές σας και να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.

Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν και δεν απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας: η εξόφληση γίνεται στην πόρτα σας μόλις παραλάβετε το φαγητό σας.