Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, εξέφρασε την εκτίμηση πως «οι πολιτικοί ηγέτες του τόπου δεν θα γίνουν \”Νενέκοι\”, δίνοντας τις υπογραφές τους στο Eurogroup» και πως «τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο δεν θα ενδώσει».

«Τώρα, το Eurogroup δουλεύει και ζητάει υπογραφές, να γίνουν οι πολιτικοί ηγέτες του τόπου \”Νενέκοι\”. Εγώ δεν το νομίζω. Έχω πλείστες επιφυλάξεις, πως ο ένας εκ των δύο δεν θα ενδώσει», ανέφερε.

Με αφορμή το νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα στην ολομέλεια της Βουλής, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, παραλληλίζοντας τις συγκρούσεις των οργανωμένων οπαδών με τους βανδαλισμούς στο κέντρο της Αθήνας και εκφράζοντας την ανησυχία του για το ενδεχόμενο επαναστατικής έκρηξης.

Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τις προχθεσινές καταστροφές στην Αθήνα, «πρόβα τζενεράλε, που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί επαρκώς από τις νοητικές διαδρομές των κυβερνώντων, οι οποίοι δεν μπόρεσαν καν να σκεφτούν να αναβληθεί ο αγώνας Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, ώστε να απεγκλωβιστούν δυνάμεις της Αστυνομίας και να χρησιμοποιηθούν στο κέντρο».

Ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι «ενδεχόμενο χρεοκοπίας το 2012 δεν υπάρχει» και επισήμανε ότι «με εκλογές σε Γαλλία και Γερμανία δεν γίνεται. Εμένα δεν με φοβίζει η χρεοκοπία, αλλά η επαναστατική έκρηξη, η εξέγερση».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπενθύμισε, επίσης, την παλαιότερη πρότασή του για προσφυγή στο Ευρωκοινοβούλιο, προκειμένου να λειανθούν οι αξιώσεις του Μνημονίου. Κάτι που, ωστόσο, δεν συνέβη.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook