Με ένα γκολ του Ανέστη Αγρίτη στο 20΄ της αναμέτρησης η Κέρκυρα κατάφερε να πάρει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη μέσα στο Καυτατζόγλειο επί της Δόξας Δράμας με 0-1 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική κάνοντας μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι «Φαίακες» προειδοποίησαν στο 19΄ με το σουτ του Ιωάννου να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Σέρεμετ και ένα λεπτό αργότερα άνοιξαν το σκορ όταν μετά τη σέντρα του Ερίθε η μπάλα έφτασε στον Αγρίτη και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1 όπου έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, με τον Γκαλίνοβιτς να κρατάει όρθια την Κέρκυρα σε αρκετές επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων.

Δόξα Δράμας (Μ. Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης (61’ Κατσικογιάννης), Βέρτζος, Λεάντρο (36’ Αγγελούδης), Καπέλ, Αραβίδης, Λίμα, Παπαδόπουλος (46’ Ρούτσης), Ψυχογιός, Κυβελίδης.

Κέρκυρα (Χ. Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Αγρίτης (88’ Γιάντσης), Αρίθε, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Ιωάννου (70’ Μπάρκογλου), Ηλιάδης (10’ Σακελλαρίου).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook