Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκαν και σήμερα κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου που διεκδικού δεδουλευμένα προηγουμένων μηνών.

Από το πρωί πραγματοποιήθηκε αποκλεισμός στο ταμείο είσπραξης του 5ευρου, στα πλαίσια του αγώνα για τη Δημόσια Υγεία - Κοινωνική Ασφάλιση.

Το μεσημέρι στις 12.00 οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν πολυπληθή παράσταση διαμαρτυρίας - κατάληψη στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Αλ. Μαυρικάκη απαιτώντας την πληρωμή των οφειλόμενων αμοιβών για νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες των μηνών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου, ενώ συνεχίστηκε και η επίσχεση εργασίας με αποτέλεσμα να μη γίνονται τακτικά χειρουργεία και προγραμματισμένες εξετάσεις.

Μετά την παράσταση διαμαρτυρίας και αφού εξέτασε όλες τις δυνατότητες, ο διοικητής του Νοσοκομείου επικοινώνησε με το ΔΣ του Συλλόγου και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι βρέθηκε λύση και θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα.

Έτσι το ΔΣ αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 16/2/12 στις 9 το πρωί στην αίθουσα του πρώτου ορόφου, όπου θα ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχιση της επίσχεσης και των κινητοποιήσεων.