Η ολισθηρότητα του παγωμένου οδοστρώματος στάθηκε αιτία να χάσει τον έλεγχο ο οδηγός ενός αυτοκινήτου στα Τρίκαλα και να πέσει πάνω σε στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα να παρασύρει έναν 15χρονο μαθητή που τραυματίσθηκε σοβαρά!

Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει μεγάλο τραύμα στο πόδι του που ίσως χρειαστεί συγκόλληση και ξεκίνησαν τις διαδικασίες για τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Λάρισας ή της Θεσσαλονίκης. Άντρες της Τροχαίας ερευνούν για τα αίτια του ατυχήματος, που από θαύμα δεν είχε περισσότερα θύματα, καθώς την ώρα που συνέβη περνούν από το συγκεκριμένο σημείο δεκάδες μαθητές.

Μια 75χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου κινδυνεύει να χάσει το ένα της πόδι μετά την παράσυρσή της από απορριμματοφόρο του δήμου Χαλκιδέων! Το ατύχημα συνέβη μόλις το απορριμματοφόρο άδειασε έναν κάδο έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Μπούρτζι και έκανε όπισθεν, τη στιγμή που η 75χρονη περπατούσε πίσω του. Έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η ηλικιωμένη, διενεργεί η Τροχαία Χαλκίδας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook