Μπορεί να ζει το όνειρό της στο πλευρό του νυν συντρόφου της Brad Pitt, να βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται με το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, να είναι μία ευτυχισμένη μητέρα έξι παιδιών, αλλά τα σύννεφα πάντα υπάρχουν στον γαλάζιο ουρανό της Angelina Jolie.

Αν και το ζευγάρι κάνει σχέδια γάμου, ύστερα από απαίτηση των παιδιών του, ο πρώην σύζυγος της Angelina, Billy Bob Thornton έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά καθώς, όπως τόνισε, σκοπεύει να κάνει ταινία σχετικά με την ταραχώδη σχέση τους.

http://culture.com/image_lib/news_angelinajoliebillybobthornton.jpgΌπως αναφέρουν οι πληροφορίες κι επιβεβαίωσε ο παραγωγός Alexander Rodnyansky, στο περιοδικό Variety, γράφει μαζί με τον Billy Bob, ο οποίος θα είναι και ο σκηνοθέτης, το σενάριο μιας ταινίας βασισμένης στη σχέση του ηθοποιού με τη σταρ.

Ο τίτλος της θα είναι «And Then We Drove», περιγράφεται ως «ανάλαφρη ταινία δρόμου» κι αναμένεται μέσα στον χρόνο να αρχίσουν τα γυρίσματα. Όπως είπε ο Billy Bob, η ταινία είναι «για έναν άνδρα που ταξιδεύει, συναντά αυτό το κορίτσι και δείχνει τι συμβαίνει τελικά σ’ αυτούς τους δύο. Είναι σχετικά με το ερώτημα της ζωής: Τι είναι αυτό; Πού ταιριάζω εγώ σ’ αυτό;».

Η Angelina παντρεύτηκε τον Billy Bob το 2000 στο Βέγκας, ενώ είχαν δημοσιοποιήσει τη σχέση τους δύο μήνες νωρίτερα, μία σχέση που απασχόλησε πολύ συχνά τα μέσα εξαιτίας της ακραίας και προκλητικής συμπεριφοράς του ζευγαριού. Κάποια στιγμή κυκλοφορούσαν με κρεμασμένα στον λαιμό φιαλίδια που περιείχε το αίμα τους, ως δείγμα του έρωτα του ενός για τον άλλο.

Ο περίεργος και ξαφνικός γάμος τους απέδωσε τον τίτλο της αντροχωρίστρας στην Angelina καθώς ο Billy Bob ήταν ήδη αρραβωνιασμένος με την ηθοποιό Laura Dern, η οποία βρισκόταν σε γυρίσματα κι έμαθε από τα μέσα τη σχέση του αγαπημένου της με την Angelina.

http://www.real.gr/filescalendar/2012/February/angelina_jolie_billy_bob_thornton.jpg

http://www2.pictures.zimbio.com/bg/Angelina+Jolie+Billy+Bob+Thornton+Valentine+MvRnzmJYsX2l.jpg