Η νεκρώσιμη ακολουθία της Whitney Houston θα γίνει το Σάββατο κεκλεισμένων των θυρών, σε μία ιδιωτική τελετή στην εκκλησία του Νιούαρκ . Οι παρευρισκόμενοι θα είναι μόνο 300 και αυστηρά με πρόσκληση από την οικογένεια της αείμνηστης σταρ. Και ο πρώην σύζυγός της δεν είναι στην λίστα.

Ο Bobby Brown είναι για πολλούς η αιτία της τραγικής κατάληξης της Whitney Houston. Ο γάμος τους κράτησε 15 χρόνια και ήταν γεμάτος από εντάσεις, βίαιους τσακωμούς και ναρκωτικές ουσίες. Σχεδόν όλοι πιστεύουν ότι ο ράπερ μύησε την ντίβα της ποπ στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ ενώ δεν δίσταζε να την χτυπάει.

\"\"

Μάλιστα, πριν χρόνια, ο διάσημος ράπερ εξέδωσε μια «αυτοβιογραφία» στην οποία άφηνε υπονοούμενα και για την σεξουαλικότητα της πρώην γυναίκας του. Όμως, μετά τον θάνατο της , ο Brown δείχνει συντετριμμένος.

Οι μόνοι που πραγματικά ξέρουν τι έκανε ο Bobby στην Whitney είναι οι στενοί συγγενείς της και αυτοί αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να παρευρεθεί στην κηδεία της ο πρώην σύζυγός της.

\"\"
Μάλιστα, ο Bobby Brown δεν έχει καν ενημερωθεί επίσημα για την ώρα της τελετής ενώ στενός φίλος της οικογένειας της Houston τον ειδοποίησε ότι «καλό θα ήταν να μην παρευρεθεί στην κηδεία» καθώς κανείς από τους συγγενείς της διάσημης τραγουδίστριας δεν τον θέλει εκεί.

Ο ίδιος ο ράπερ έχει δηλώσει ότι θέλει να παρευρεθεί στην κηδεία της αδικοχαμένης πρώην συζύγου του για να την αποχαιρετήσει αλλά και για είναι δίπλα στην κόρη τους, Bobbi Kristina, που περνά δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο της μητέρας της.

\"\"
Οι συγγενείς της αδικοχαμένης σταρ φεύγουν από το γραφείο τελετών αφού στο Νιούαρκ, αφού έχουν παραλάβει την σωρό της. Η μητέρα της, Cissy Houston, είναι συντετριμμένη…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook