Δύο μαζεμένα παιχνίδια στην Αθήνα πρόκειται να δώσει ο Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES, ο οποίος αναχωρεί την Τετάρτη (15/2) το βράδυ ακτοπλοϊκώς έτσι ώστε ν’ αντιμετωπίσει αρχικά τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια το Παλαιό Φάληρο. 
Το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής θ’ αναμετρηθεί την Πέμπτη (16/2) στο Παπαστράτειο κόντρα στον Ολυμπιακό στοχεύοντας σε μία καλή εμφάνιση μιας και το εμπόδιο των \”ερυθρόλευκων\” είναι πολύ δύσκολο ενώ το Σάββατο (18/2) για τη 15η αγωνιστική της Α1, θα παίξει απέναντι στο Π. Φάληρο, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης.
Σύμφωνα με τον κ. Βολτυράκη: \”Εμείς αυτό που κοιτάμε είναι να πάρουμε τουλάχιστον το ένα παιχνίδι έτσι ώστε να κατοχυρώσουμε την παραμονή μας. Δυστυχώς, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, το βασικότερο για εμάς είναι να συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα… Η κατάστασή μας είναι δύσκολη, όπως την έχουμε περιγράψει άλλωστε κι άλλες φορές.  Οι προπονήσεις μας είναι ελλιπείς και τέλος πάντων, βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει να τελειώσουμε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα δούμε το τι μέλλει γενέσθαι\”.
Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 20.15, με τους διαιτητές που έχουν οριστεί, να είναι οι κύριοι Κατσώνης και Στεφανάκης. Όσον αφορά το παιχνίδι με το Π. Φάληρο, η ώρα έναρξής του είναι προγραμματισμένη για τις 16.00.
Η αποστολή του Ν.Ο.Χ. ANEK LINES είναι η εξής: Γαλανίδης, Πρωτοπαπαδάκης, Βιζυράκης, Μπατάκης, Δερμιτζάκης, Ντούλος, Αυγουστιανάκης, Σολανάκης. Μαζοκοπάκης και Λειψάκης. Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα υπολογίζονται και οι Φωκάς και Λεβεντάκης.
nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook