Το Fiat Panda ήταν ο νικητής της τελικής ψηφοφορίας για το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012», η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος στον πολύ όμορφο χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου.
 
O καθιερωμένος πλέον θεσμός του «Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς» διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία, για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

Η οργανωτική επιτροπή του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς αποτελείται από τα περιοδικά-ιδρυτικά μέλη 4ΤΡΟΧΟΙ, CAR AND DRIVER, DRIVE, AUTOCAR, και AUTOBILD, ενώ στην ψηφοφορία συμμετείχαν επίσης εκλέκτορες από τις εφημερίδες Έθνος και Πρώτο Θέμα, το Ράδιο 9, τον ΑΝΤ1 Β.Ελλάδας και Σπορ του Βορρά.

\"\" \"\"

 
H πρώτη δεκάδα, με βάση την τελική ψηφοφορία των 29 συνολικά εκλεκτόρων, διαμορφώθηκε ως εξής:
 
1. Fiat Panda 168
2. VW up! 148
3. Ford Focus 98
4. Toyota Yaris 92
5. Kia Rio 80
6. BMW Σειρά 1 37
7. Audi Q3 33
8. Nissan Micra 26
9. Citroen DS4 22
10. Lancia Y 21

\"\"

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Fiat Group Automobiles Hellas κ. Κορίνα Πατέλη και ο επικεφαλής του ιταλικού Ομίλου στη χώρα μας κ. Paulo Carelli παραλαμβάνουν το βραβείο για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012, που απονεμήθηκε στο νικητή της φετινής ψηφοφορίας, το Fiat Panda. 

\"\"
O θεσμός των ειδικών βραβείων συνεχίστηκε επίσης και στη φετινή χρονιά, με τρεις σημαντικές απονομές: Στην κ. Μαργαρίτα Ιερωνύμου της Toyota Ελλάς για τη μακρόχρονη προσφορά της στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, στο Kia Rio ως «Value for Money» μοντέλο της χρονιάς και στο ηλεκτροκίνητο Opel Ampera/Chevrolet Volt για τη φιλικότητά του προς το περιβάλλον.

\"\"

 
 (4troxoi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook