Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την πλήρη απογοήτευση για την απόρριψη της έφεσης από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Η Ηπειρώτικη ΠΑΕ καλείται να πληρώσει το ποσό των 105.000 ευρώ για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ματς με τον ΟΦΗ στους Ζωσιμάδες όπως βέβαια και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκφράζει την απόλυτη απογοήτευσή της για την εντελώς άδικη απόφαση του Δευτεροβαθμίου Δικαιοδοτικού Οργάνου.
Επισημαίνουμε την εντελώς άδικη, μία ακόμη φορά, μεταχείριση που υφιστάμεθα, όντας μια από τις πιο σοβαρές επενδυτικές προσπάθειες σε έναν χώρο εξαιρετικά προβληματικό.
Γνωρίζουμε, η ΠΑΕ Διοίκηση αλλά και ο λαός των Ιωαννίνων, σε ικανό βαθμό για την εξαγωγή συμπερασμάτων, ΚΑΙ πρόσωπα ΚΑΙ καταστάσεις ΚΑΙ την ιστορία καθενός στο χώρο. Αλλά αυτά είναι ζητήματα που δεν είναι του ΠΑΡΟΝΤΟΣ…
Ορισμένοι δεν διστάζουν να αναφερθούν σε πολεμικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στο χώρο αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σύμβολο μιας πόλης που δεν έχασε και δεν χάνει την ψυχραιμία της ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Γνωρίζει να αμύνεται με βάση αρχές και αξίες. 
Έτσι θα αμυνθεί και τώρα κι ας είναι η μοναδική πλευρά, η οποία στον πόλεμο θα επιμένει ότι υπάρχουν κανόνες. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος ωφελείται από την άδικη μεταχείρισή μας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook