Όπως παραδοσιακά κάνει πριν από κάθε εντός έδρας ματς έτσι και τώρα λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τους «πράσινους».

Ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη θέλησε περισσότερο να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα παρά να αναφερθεί στο καθαρά αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι «Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή».

Αναλυτικά στη δήλωση του ο πρόεδρος του Εργοτέλη επισημαίνει :

«Πριν από δύο εβδομάδες, η Κρήτη παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Το ντέρμπι του Ηρακλείου απέδειξε ότι η αντιπαλότητα περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα συμβεί και το προσεχές Σάββατο. Άλλωστε, ο Εργοτέλης πρωτοστατεί στις προσπάθειες για την αναβάθμιση του αθλήματος και την πάταξη κάθε παραβατικής συμπεριφοράς που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

Κάθε υγιής φίλαθλος και όποιος αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο ως θέαμα, είναι ευπρόσδεκτος στο Παγκρήτιο Στάδιο. Για να απολαύσουμε όλοι μαζί ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι και να στείλουμε και πάλι ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα: Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, είναι λαϊκή διασκέδαση που απευθύνεται σε όλους τους συνανθρώπους μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τη χαλάσει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook