Στην κατάληψη μιας και εκ των τριών πρώτων θέσεων που οδηγούν στην επόμενη (β’) φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης επιδιώκει η ομάδα Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. 
Το συγκρότημα του Γιάννη Ζαγουράκη θα δώσει τέσσερα παιχνίδια μέσα στο σαββατοκύριακο (18 & 19/2) με στόχο να πάρει την πρόκριση, έργο ωστόσο που δεν είναι εύκολο μιας και η προετοιμασία που πραγματοποίησε ήταν ελλιπής ενώ αντίπαλος σε αυτά τα παιχνίδια θα αποτελέσει και ο παράγοντας κούραση μιας και τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε δύο κολυμβητήρια, αρχικά σε αυτό του Γέρακα και εν συνεχεία στην Πετρούπολη.
 
Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο.Χ.: \”Ως ομάδα αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της πισίνας το οποίο διαιωνίζεται τόσους μήνες. Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε αναγκαστεί να κάνουμε πολύ λίγες προπονήσεις και η προετοιμασία μας να είναι ελλιπής. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο. Φεύγουμε ακτοπλοϊκώς την Παρασκευή (17/2) το βράδυ από τα Χανιά και την επόμενη μέρα είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε δύο παιχνίδια, εκ των οποίων το πρώτο θα είναι πρωινό. Επίσης, οι αγώνες θα γίνουν σε 50άρα πισίνα, με αντιπάλους που έχουν προετοιμαστεί καλύτερα, άρα είναι πιο έτοιμοι από εμάς, καθώς έχουμε κάνει όλη μας την προετοιμασία σε 25άρα. Παρόλα αυτά, εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση, που αποτελεί και το στόχο μας. Τα παιδιά έχουν προσπαθήσει έως τώρα για το καλύτερο και είμαστε σε μία καλή κατάσταση, όχι όμως σε αυτή που θα μπορούσαμε να είμαστε αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε καλή απόδοση. Το πρώτο παιχνίδι με τον Νηρέα Γέρακα θα είναι κλειδί για τα υπόλοιπα\”.
 
Αναλυτικά τα 4 παιχνίδια που έχουν να δώσουν τα Χανιά είναι τα εξής:
1η αγωνιστική: Σάββατο 18/2, 13.30: Χανιά-Νηρέας Γέρακας (κολ. Γέρακα)
2η αγωνιστική: Σάββατο 18/2, 20.00: Ρέθυμνο-Χανιά (κολ. Πετρούπολης)
3η αγωνιστική: Κυριακή 19/2, 10.00: Χανιά-Τρίτων Αμαρουσίου (κολ. Πετρούπολης)
4η αγωνιστική: Κυριακή 19/2, 17.00: Πετρούπολη-Χανιά (κολ. Πετρούπολης)
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον \”4ο Όμιλο Αττικής\” που έχει κληρωθεί η Χανιώτικη ομάδα, αρχικά ήταν να συμμετάσχει και η Χαλκίδα, η οποία όμως αποσύρθηκε.
 
Η αποστολή αποτελείται από 15 παιδιά, που είναι τα εξής: Μιχάλης Μαστορακάκης, Νίκος Μητράκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Νίκος Παπασηφάκης, Μανόλης Χατζηδάκης, Βαλέριος Χατζηαναστασίου, Μίλτος Κουμπατίδης, Αντώνης Μπιτσάκης, Μιχάλης Σταματάκης, Παντελής Πελέσης, Εμμανουήλ Κουνάκης, Βασίλης Βολτυράκης, Ηλίας Γιαννουδάκης, Δημήτρης Γαυγιωτάκης, Οδυσσέας Μαραβελάκης.
Συνοδοί της αποστολής, εκτός του κ. Ζαγουράκη, θα είναι ο προπονητής της ομάδας Μίνι Παίδων του Ν.Ο.Χ., Γιώργος Φραγκέδης αλλά και η έφορος υδατοσφαίρισης υποδομών, Μαρία Φραγκονικολάκη.

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook