Σε βαρύ κλίμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη την Πέμπτη για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι όπου ακολουθεί το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χρήστου Χρυσοφάκη.

Στην προπόνηση κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν αυτό , όμως υπήρχαν και καλά νέα για τον προπονητή του Εργοτέλη από την προπόνηση της Πέμπτης καθώς είδε τον Σέρχιο Λεάλ να επανέρχεται στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του για την αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Η επιστροφή του Ουρουγουανού λύνει κατά κάποιο τρόπο και τα χέρια του τεχνικού του Εργοτέλη σχετικά με την τριάδα της επίθεσης όπου θα παρατάξει κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον Κατσικοκέρη να παίζει στην κορυφή της επίθεσης και τους Λεάλ και Κουτσιανικούλη στα άκρα.

Σε αντίθεση με τον Λεάλ , ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης την Πέμπτη και αν και δεν εκφράζονται φόβοι για μη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή τελευταία προπόνηση όπου θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook