Με μια προπόνηση όπου έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας την Πέμπτη το απόγευμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε με ικανοποιήση στην προπόνηση της Πέμπτης τον Μπόλζινταρ Μποντόρ να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται έτσι στην διάεθση του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ δίνοντας τους μια επιπλέον λύση στη μεσαία γραμμή από την στιγμή όπου θα λείψει ο τιμωρημένος Κάλαϊτζιτς.

Σε ότι έχει να κάνει με τον έτερο τραυματία του ΟΦΗ τον Βαγγέλη Μάντζιο ο 29χρονος επιθετικός μπορεί να αισθανόταν πολύ καλύτερα σήμερα και να ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος όμως ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος και η συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΚ παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Μάντζιος επιθυμεί σφοδρά να παίξει το Σάββατο όμως το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ δύσκολα θα ανάψει το «πράσινο» φως για την συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ καθώς ελοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής στο τράυμα του. Το τι θα γίνει τελικά με τον Μάντζιο είναι κάτι όπου θα αποφασιστεί στην τελευταία προπόνηση που θα κάνουν οι παίκτες του ΟΦΗ την Παρασκευή στις 4.30 μ.μ στο ΒΑΚ .

Αν ο Μάντζιος νιώθει καλύτερα είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να αγωνιστεί μόνο αν υπάρξει ανάγκη για κάποια λεπτά ως αλλαγή.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά την οοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης θα αναχωρήσει στις 6.25μ.μ αεροπορικώς από το Ηράκλειο για την Αθήνα και το Σάββατο το βράδυ μετά το τέλος του ματς θα επιστρέψει στη βάση της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook