Ένα από τα βασικά… γρανάζια της μηχανής του Α.Ο. Χανιά, ο Νίκος Μποχώνης, έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο \”Μπόχω\” χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του ΑΟΧ και να γεμίσει το γήπεδο των Μουρνιών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του ακραίου μεσοαμυντικού στο aoxania.gr:
\”Το ματς με τον Απόλλωνα είνσι σίγουρα δύσκολο.Πρόκειται για μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες αλλά ο αγώνας είναι εντός έδρας και πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας σαν ομάδα γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε θετικά το καλό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο Απόλλωνας είναι ιστορική και πολύ καλή ομάδα και το γεγονός αυτό μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο και ο κόσμος να αντιληφθεί τη σπουδαιότητα του παιχνιδιού. Το πρωτάθλημα είναι μικρό και αν θες να κυνηγήσεις κάτι καλύτερο θα πρέπει τα παιχνίδια μέσα στην έδρα σου να τα παίρνεις. Θεωρώ θετικό για την ομάδα ότι έχει νέα παιδιά με διάθεση και φιλοδοξίες. Καλούμε τους Χανιώτες να έρθουν στις Μουρνιές την Κυριακή και να στηρίξουν την ομάδα.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook