Η έγκριση πίστωσης 400.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις στην πόλη της Ιεράπετρας και πιο συγκεκριμένα «για αποκατάσταση εκτεταμένων φθορών σε βασικούς δρόμους της πόλης», ανακοινώθηκε από το γραφείο του Βουλευτή Λασιθίου κ. Μιχ. Καρχιμάκη.

«Μετά από συνεργασία που είχε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχ.Καρχιμάκης με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Σήφη Αναστασάκη, την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου και την Περιφέρεια Κρήτης, όπου και διαπιστώθηκαν οι ανάγκες που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο της Ιεράπετρας, λόγω των μεγάλων φθορών στα ασφαλτικά οδοστρώματα της πόλης, και συγκεκριμένα στους δρόμους Παπάγου (έξοδος προς Άγ.Νικόλαο), Γιαννακού, Καλημεράκη (οδός Νοσοκομείου), Καζαντζάκη, Κονδυλάκη, Βασαρμίδη, Φιλοθέου Α και Ελλήνων Ολυμπιονικών, συνολικού μήκους 2.500 μ., ο κ. Καρχιμάκης έθεσε το θέμα της ανάγκης της χρηματοδότησης αυτής στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης αξιολογώντας την ανάγκη αυτή, και βέβαια μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, ενέκρινε με απόφαση του Υφυπουργού κ. Θάνου Μωραΐτη, το ποσόν των 400.000 ευρώ από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για την αποκατάσταση των φθορών της πόλης.»

radiolasithi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook