Ο νόμος του φαβορί υπερίσχυσε και ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε νικητής στον αγώνα που έδωσε με αντίπαλο τον Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES για την 14η αγωνιστική της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Η χανιώτικη ομάδα παίζοντας στο βαθμό που της επέτρεπαν οι δυνατότητές της, επεδίωξε να περιορίσει τη δράση του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν ο νικητής με σκορ 20-5 στο παιχνίδι που έγινε στο Παπαστράτειο την Πέμπτη (16/2) το βράδυ.

Η υπόθεση-νίκη για τους «ερυθρόλευκους» καθάρισε από πολύ νωρίς καθώς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, κατάφεραν να πάρουν διαφορά 7 τερμάτων (11-4). Η συνέχεια ανήκε επίσης εξ ολοκλήρου στον Ολυμπιακό που διεύρυνε το σκορ για να διαμορφωθεί τελικά στο 20-5 υπέρ του.
Πλέον, ο Ν.Ο.Χ. ANEK LINES ρίχνει το βάρος του στο παιχνίδι που ακολουθεί και είναι με αντίπαλο το Παλαιό Φάληρο, το Σάββατο (18/2) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, όπου θα επιδιώξει στην πρώτη του νίκη μέσα στο 2012.

Τα 8λεπτα: 6-2, 5-2, 3-0, 6-1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης 2, Χατζηκυριακάκης 2, Φουντούλης Γιάν. 4, Δερβίσης 1, Μπλάνης 2, Κόλιανιν 2, Ξενάκης, Κολόμβος 3, Κατρουτζανάκης, Σχίζας 1, Γαλανόπουλος, Καλογεράκος 2, Πρέκας 1

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Σολανάκης, Μαζοκοπάκης, Μπατάκης 2, Φωκάς, Πρωτοπαπαδάκης 1, Δερμιτζάκης, Χαριτάκης, Λειψάκης, Βιζυράκης 1, Αυγουστιανάκης, Ντούλος 1, Κουμής

Διαιτητές: Στεφανάκης, Θωμάς

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook