Διέρρευσαν τρεις, ακόμα πιο διαφωτιστικές φωτογραφίες του νέου Kia cee’d, το οποίο πραγματοποιεί σε λίγες μέρες στην Έκθεση της Γενεύης την πρώτη δημόσια εμφάνισή του.

Το Kia cee’d γυρίζει φέτος σελίδα, καθώς οι κορεάτες θα παρουσιάσουν σε τρεις περίπου εβδομάδες την ανανεωμένη του εκδοχή. Όπως φαίνεται και στις νεότερες φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, το μικρομεσαίο οικογενειακό χάτσμπακ της Kia διαθέτει εντελώς νέο παρουσιαστικό, το οποίο αποτελεί προϊόν του υπεύθυνου του σχεδιαστικού τμήματος της εταιρείας, Peter Schreyer, ο οποίος στο παρελθόν έδωσε μορφή στο πρώτης γενιάς Audi TT. Όπως είναι φανερό, το νέο cee’d, το οποίο θα εξακολουθήσει να διατίθεται σε 5θυρο αμάξωμα ενόψει της πρεμιέρας του 3θυρου αδελφού του (βλ. procee’d), είναι πλέον ακόμα πιο δυναμικό και σύγχρονο, με απόλυτα εξευρωπαϊσμένο χαρακτήρα, κυρίως χάρη στην εντελώς νέα μάσκα και τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα στο εμπρός μέρος.

Πίσω, η εικόνα είναι και εδώ τροποποιημένη, με τις όποιες επιλογές να παραπέμπουν σε προτάσεις της ευρωπαϊκής σχολής. Από πλευράς διαστάσεων, αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, το νέο cee’d αναμένεται πιο μακρύ και πλατύ, παρά το ότι το μεταξόνιο του ενδεχομένως να μην παρουσιάζει μεταβολές σε σχέση με εκείνο του τρέχοντος μοντέλου.

Στο εσωτερικό, η προσπάθεια περαιτέρω αναβάθμισης είναι κάτι παραπάνω από διακριτή, καθώς η εταιρεία προσπάθησε να δημιουργήσει μια οδηγοκεντρική καμπίνα με αναβαθμισμένη ποιότητα και εικόνα. Όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία, στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει μια ευμεγέθης οθόνη αφής, ενώ βελτιωμένη παρουσιάζεται και η γενικότερη εργονομία. Στον τομέα των χώρων και το νέο cee’d αναμένεται να ακολουθήσει τα χνάρια του προκατόχου του σημειώνοντας απόλυτα ανταγωνιστικές επιδόσεις. Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη, επισήμως οι ιθύνοντες της Kia κρατούν μέχρι στιγμής το στόμα τους κλειστό.

\"http://www.4troxoi.gr/files/Image/0000888_WORLD_NEWS/KiaCeed02.jpg\"

Ωστόσο, βέβαιο πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι ο γνωστός 1.600άρης βενζινοκινητήρας των Κορεατών θα είναι ακόμα πιο πολιτισμένος σε λειτουργία αλλά και πιο οικονομικός σε κατανάλωση. Από εκεί και πέρα, ο νέος υπερτοφοδοτούμενος 1.600αρης των 200 ίππων της «μαμάς» εταιρείας (βλ. Hyundai) φέρεται ότι να τοποθετηθεί στην 3θυρη εκδοχή του μοντέλου, η οποία με τη σειρά της αναμένεται να δει επίσημα το φως της δημοσιότητας μέσα στους πρώτους μήνες του 2013.

Για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με το νέο Kia cee’d, υπομονή λίγες μόλις μέρες όταν οι Κορεάτες θα το «αποκαλύψουν» πλήρως στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

(4troxoi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook