Αναστάτωση επικράτησε σήμερα στον ΑΟ Χανιά ο οποίος πήγε για προπόνηση στο Ε.Σ. Χανίων αλλά βρήκε τις πόρτες κλειστές. Ο λόγος σύμφωνα με τους ανθρώπους του σταδίου ήταν οι άσχημες καιρικές συνθήκες
και η απόφαση λήφθηκε ώστε να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος, αλλά από την πλευρά του ΑΟΧ αρχικά τουλάχιστον συσχέτισαν το γεγονός με τις οφειλές που έχει η ΠΑΕ προς το ΕΑΚ.

Είναι πραγματικότητα ότι η διοίκηση του σταδίου έστειλε ένα χαρτί στη ΠΑΕ με το οποίο γνωστοποιεί στη διοίκηση του ΑΟΧ ότι εφόσον δεν καταβληθεί άμεσα η οφειλή των 860 ευρώ που αναλογούν στο ποσοστό του σταδίου από την εκκαθάριση των εισιτηρίων στα δυο τελευταία ματς (Αίας και Κόρινθος) τότε δεν θα επιτρέψει την διεξαγωγή του επόμενου εντός έδρας αγώνα, που ως γνωστό είναι τη μεθεπόμενη Κυριακή κόντρα στη Χερσόνησο, ματς το οποίο θεωρείται ως το σημαντικότερο της χρονιάς.

Ωστόσο αργά το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Χατζηδάκης ο οποίος δεν ήταν παρών στη προπόνηση (λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί) ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο flashnews.gr, ότι το θέμα διευθετήθηκε μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του ΕΑΚ κ.Μανουδάκη: «Δεν υφίσταται κανένα θέμα. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο του ΕΑΚ και το ζήτημα διευθετήθηκε. Το μεσημέρι δεν έγινε προπόνηση λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών αλλά και επειδή το στάδιο εδώ και είκοσι μέρες βρίσκεται σε διαδικασία συντήρησης. Δεσμεύτηκα μάλιστα ότι άμεσα θα γίνει η διευθέτηση της οφειλής προς το ΕΑΚ και το θέμα θεωρείται λήξαν. Δυστυχώς το θέμα πήρε άσχημη τροπή και κακώς σχετίστηκε από κάποιους στην ομάδα, η αναβολή της προπόνησης με τα χρέη της ΠΑΕ».

Το ίδιο είχε υποστηρίξει νωρίς το μεσημέρι με δηλώσεις του στο flashnews.gr ο πρόεδρος του ΕΑΚ, Ιπποκράτης Μανουδάκης ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο λόγος που δε επετράπη η χρησιμοποίηση του σταδίου από τον ΑΟΧ, ήταν οι άσχημες καιρικές συνθήκες (ώστε να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος) και τόνισε ότι κακώς στον ΑΟΧ σχετίζουν τα δυο γεγονότα: «Η προπόνηση του ΑΟΧ αναβλήθηκε λόγω της δυνατής βροχής, κάτι το οποίο γίνεται όποτε επικρατούν τέτοιες συνθήκες προκειμένου να προφυλαχθεί ο αγωνιστικός χώρος. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να απαγορεύσουμε στον ΑΟΧ να προπονηθεί επειδή χρωστάει χρήματα» επεσήμανε ο κ.Μανουδάκης ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχει ζητήσει από την ΠΑΕ τα οφειλόμενα «Από κει και πέρα είναι γεγονός ότι η διοίκηση του ΕΑΚ έχει στείλει στην ΠΑΕ ΑΟΧ ένα έγγραφο με το οποίο ζητάει να γίνει η εκκαθάριση των εισιτήριων για τα δυο τελευταία εντός έδρας ματς ώστε να αποδοθεί στο ΕΑΚ το ποσοστό που του αναλογεί. Ωστόσο αυτό είναι ανεξάρτητο θέμα από τη σημερινή προπόνηση και δεν θα πρέπει να συσχετιστεί…»

Μετά από όλα αυτά ο Γιώργος Προμπονάς πήρε του παίκτες του και πήγε για προπόνηση στη Μ.Ελιά. Ο ΑΟΧ προετοιμάζεται ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, στον οποίο ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Τεπετό και Ιασωνίδη, τον τραυματία Τσιτλακίδη και τον ανέτοιμο Πλουσή. Αντίθετα εντός πλάνων βρίσκονται οι Βασαδάκης και Περράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook