Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14/02, ο αγιασμός του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Σητεία στον οποίο παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης. Στον αγιασμό εκτός του Δ/ντή του Σ.Δ.Ε Ιεράπετρας κ. Ζαχαρία Πατεράκη παρευρέθηκε και ο Δ/ντής του Γενικού Λυκείου Σητείας κ. Γεώργιος Ταμπουρατζής.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους σπουδαστές, καλή φοίτηση και τόνισε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσει μια προσπάθεια ηλικιακά, αλλά και για να ξεκινήσει μια σχολική περίοδος, αναφερόμενος στην καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας του.

Αναλυτικότερα ανέφερε ο Δήμαρχος: «Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους. Ελπίζουμε του χρόνου σε μια ομαλότερη κατάσταση. Υπήρξε καθυστέρηση φέτος, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται ούτε η διοίκηση του σχολείου ούτε ο Δήμος. Πολλά έχουν ετεροχρονιστεί στην Ελλάδα τελευταία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πάντα μοιρολατρικά. Υπάρχει χρόνος για να ολοκληρωθεί η χρονιά. Θεωρώ ότι, όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και ελπίδα και δημιουργικότητα και αισιοδοξία».

(radiolasithi.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook