Σαν να μην έφταναν τα ήδη πολλά αγωνιστικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο Στάδιο ο Νίκος Καραγεωργίου ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα την τελευταία στιγμή.

Ο λόγος για τον Σέρχιο Λεάλ όπου παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, την Παρασκευή το πρωί προς το τέλος της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις και πάλι στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα ο τεχνικός του Εργοτέλη να αναγκαστεί να αφήσει εκτός αποστολής τον Ουρουγουανό επιθετικό στον οποίο στήριζε πάρα πολλά για το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Η απουσία του Λεάλ έρχεται να προστεθεί στις ήδη γνωστές των τιμωρημένων Γιαλούση, Μπούντιμιρ και Ολίσε αλλά και των Ρομάνο και Χρυσοφάκη όπου είναι τραυματίες.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής με την οποία ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την αποστολή όπου αποτελείται από 19 συνολικά ποδοσφαιριστές που είναι οι : Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Κυριακίδης, Σίλβα Ζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Φραγκουλάκης, Κανδηλάκης, Χαντί , Καρέλης, Κατσικοκέρης, Ρέντζας, Δάρλας και Ευαγγέλου.

O Ευαγγέλου μάλιστα είναι η πρώτη φορά που περιλαμβάνεται στην αποστολή του Εργοτέλη.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Αναφορικά με τις σκέψεις του Νίκου Καραγεωργίου για την αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό , ο Καβαλιώτης τεχνικός μετά την απουσία του Λεάλ αναγκάζεται να μετατοπίσει τον Φραγκουλάκη από την μεσαία γραμμή στο αριστερό άκρο της επίθεσης , με τον Κουτσιανικούλη να πηγαίνει δεξιά και τον Κατσικοκέρη να παίζει στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα στην τριάδα της μεσαίας γραμμής ο Μπέτο θα είναι σε ρόλο οργανωτή , με τους Τζούνιορ και Κυριακίδη σαν αμυντικά χαφ, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Σασιασβίλι (δεξιά), Δάρλα (αριστερά), Χίμπλιγκερ, Σαρρή (στόπερ), και τον φορμαρισμένο Πίρσον κάτω από τα δοκάρια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook