Έκανε ο καιρός την χάρη στους Νέους χθες το μεσημέρι και πραγματοποίησαν στην πλατεία της Νεάπολης τα Τσικνίσματα τους.

Οι δύο μεγάλες ψησταριές του συλλόγου τσίκνισαν πραγματικά όλη την περιοχή ακολουθώντας και φέτος το έθιμο της ημέρα. 1000 σουβλάκια, δεκάδες λουκάνικα και αρκετά κιλά πασέτας, κρασί και ρακή ήταν το πλούσιο τραπέζι που είχαν ετοιμάσει οι Νέοι και με μεγάλη τους χαρά είδαν να μην μένει τίποτα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε νωρίτερα από τις 13.30 που ήταν προγραμματισμένη φοβούμενοι όλοι τον καιρό που από το πρωί ήταν συννεφιασμένος με ενδεχόμενο βροχής όπως όλα τα μετρολογικά sites προέβλεπαν.

Ο ήλιος ήταν όμως ο κρυφός πρωταγωνιστής που ήρθε και έμεινε στην πλατεία μέχρι που δόθηκε και το τελευταίο σουβλάκι. Από τις ψησταριές πέρασαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην πλατεία της πόλης είτε για δουλειά είτε γνωρίζοντας για την εκδήλωση είτε και περαστικοί που δεν αντιστάθηκαν στις μυρωδιές. Το παρόν έδωσαν στην εκδήλωση επίσης ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την Νεάπολη κ. Μιχάλης Μαρής, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Δημοσθένης Μεθυμάκης , ο πρόεδρος του Δ.Σ την τοπικής Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης κ. Γιάννης Τσιχλής, Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές που πέρασαν μετά το τελευταίο κουδούνι της ημέρας.

Οι Νέοι έχουν σήμερα το βράδυ την επόμενη εκδήλωση τους στο ΤΡΑΠΕΖΑ καφέ, όπου την Παρασκευή πριν την προτελευταία αποκριά την έχουν μετονομάσει σε Κιτσοπαρασκευή και πραγματοποιούν το ΚΙΤΣ πάρτι τους, με την ανάλογη εμφάνιση, μουσική και διάθεση.

Τέλος στη Νεάπολη η περίοδος της αποκριάς από τους Νέους κορυφώνεται την Κυριακή 19 του μήνα από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ στον χώρο του ΕΠΑΛ της πόλης όπου καλούν όλους τους φίλους τους, μικρούς και μεγάλους, να περάσουν μια ολόκληρη μέρα πραγματικής αποκριάτικης διασκέδασης.

\"\"

Οι Νέοι με γνώμονα τις δυσκολίες της περιόδου που περνάμε έχουν ετοιμάσει μια εκδήλωση για όλες τις ηλικίες με βασικούς τους γνώμονες την πολυμορφία ώστε όλοι να το διασκεδάσουν και την οικονομία σε όλα όσα θα προσφέρουν ώστε να μην μείνει κανείς παραπονεμένος από καμία πλευρά. Μετά τις 3.30 το μεσημέρι θα ξεκινήσει το τρενάκι από την πλατεία να μεταφέρει τον κόσμο στο ΕΠΑΛ με συνεχιζόμενα δρομολόγια έως το βράδυ, στον εξωτερικό χώρο του συγκροτήματος θα υπάρχει λούνα παρκ.

Παιχνίδια για τα παιδιά, ξυλοπόδαροι και κλόουν, εμψυχωτές, ζωγραφική προσώπου, μπαλόνια, κομφετί, σερπαντίνες, μουσική, πολύ κέφι και χορός, πλούσιος μπουφές με όλα τα καλά.

Λίγο αργότερα στον εσωτερικό μεγάλο χώρο του ΕΠΑΛ θα ξεκινήσει το πιο μεγάλο Disco party όλων των εποχών με το κλίμα να ζεσταίνουν χορευτικά γκρουπ από σχολές χορού της Νεάπολης και του Αγίου Νικολάου σε ρυθμούς Latin, samba, zumba, disco και άλλους ενώ στην κορύφωση, επί σκηνής θα εμφανιστεί ο Michel Jackson o οποίος και θα παρουσιάσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ανάμεσα στον κόσμο θα κυκλοφορούν μέλη της επιτροπής που θα βραβεύσουν την πιο κεφάτη μασκαρεμένη παρέα η οποία και θα παραλάβει το χρηματικό της έπαθλο το ίδιο βράδυ σε μια εντυπωσιακή τελετή.

Θάνος Κορομπυλιάς

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook