Ο Βαγγέλης Μάντζιος μετά και την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής με την διεξαγωγή των εξ αναβολής αγώνων αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

Όσο για το καλύτερο γκολ υπάρχει η εξής προτυπία που μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να συμβεί. Καλύτερο γκολ αναδείχθηκε αυτό που πέτυχε ο Σουμπίνιο στη νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ με 3-1 με την διαφορά ότι ο Σουμπίνιο όπου έχει φύγει από την κρητική ομάδα από τον Ιανουάριο σκόραρε την ίδια αγωνιστική και με την φανέλα του Λεβαδειακού όπου αγωνίζεται και μάλιστα πέτυχε δύο τέρματα.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

MVP

1ος: Βαγγέλης Μάντζιος (ΟΦΗ) 62,50%
2ος : Σισέρο Σουμπίνιο (Λεβαδειακός) 27,82%
3ος :Αριέλ Ιμπαγάσα (Ολυμπιακός) 9,68%

Best Goal

1ο: Σισέρο Σουμπίνιο (ΟΦΗ) 64,85%
2ο: Κέβιν Μιραλάς (Ολυμπιακός) 19,47%
3ο: Κώστας Κατσουράνης (Παναθηναϊκός) 15,68%

«Είναι μια ξεχωριστή στιγμή»

Ο Βαγγέλης Μάντζιος μιλώντας στο επίσημο σαϊτ του ΟΦΗ για την ανάδειξη του ως πολυτιμότερο παίκτης της 7ης αγωνιστικής επεσήμανε :

«Με τιμά η απόφαση των φιλάθλων. Έχει ιδιαίτερη αξία η επιλογή από τους φίλους του ποδοσφαίρου. Είναι μια ξεχωριστή τιμή. Μας βοηθάει στη προσπάθεια που κάνουμε. Η προσπάθεια μου συνεχίζεται με στόχο να βοηθήσω στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τον ΟΦΗ και μέσα από την ομαδική προσπάθεια να δείξω τις δυνατότητες μου. Είναι μια πολύ καλή σεζόν για τον ΟΦΗ και για μένα. Στόχος μου είναι να είναι ανάλογη η συνέχεια έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook