Μετά τα 3 χρυσά μετάλλια στο χειμερινό πρωτάθλημα νεανίδων, που κατέκτησε στη Νίκαια, η Άννα Ντουντουνάκη έδειξε τις δυνατότητες της και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ, που γίνεται στη Λάρισα, κατακτώντας την πρωτιά στα 200μ. μικτή ατομική.

Η 17χρονη κολυμβήτρια του ΝΟΧ με την απίστευτη επίδοση 02.23.38 πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών και πέτυχε μία από τις σπουδαιότερες διακρίσεις στην ιστορία του Ομίλου.

Η Χανιώτισσα αθλήτρια άφησε πίσω της την Αργυρώ Τζιντρουδή-Γαϊτανίδη  (02.24.93) του Περιστερίου και την Δωροθέα Ιωαννίδου του ΠΑΟΚ (02.25.64), ενώ έχει ακόμα να αγωνιστεί σε 50 και 100 μέτρα πεταλούδα.
(Τελευταία ενημέρωση 21.02)

Νωρίτερα το πρωί η Ντουντουνάκη είχε πάρει την πρόκριση στον τελικό με επίδοση 2.28.69 (nox.gr):

Στον τελικό του αγωνίσματος των 200μ. μικτής ατομικής, κατηγορίας γυναικών, προκρίθηκε η Άννα Ντουντουνάκη, στην πρεμιέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος ΟΠΕΝ κολύμβησης που ξεκίνησε την Παρασκευή (17/2) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (19/2) στο κολυμβητήριο της Λάρισας.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σημείωσε χρόνο 2.28.69 στον προκριματικό αγώνα τερματίζοντας στην 3η θέση, γεγονός ενθαρρυντικό ενόψει του τελικού του αγωνίσματος.  
Πέραν των 200μ. μικτής ατομικής, η Ντουντουνάκη θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το Σάββατο (18/2), μετάλλια στα 50 και 100 μέτρα πεταλούδα, αγωνίσματα στα οποία είχε κατακτήσει την 1η θέση στο πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στο κολυμβητήριο της Νίκαιας.
Η συμμετοχή της 17χρονης κολυμβήτριας είναι και η μοναδική για τον Ν.Ο.Χ. στο πανελλήνιο ΟΠΕΝ, καθώς οι Νίκος Τρουλλινός, Μανόλης Κτενιαδάκης, Βαγγέλης Ντουσάκης, Μαράνια Λελάκη, Ιωάννα Μυλωνάκη, Ροζάννα Λαμπαρδάκη και Άννα Αποστολάκη που είχαν επίσης δικαίωμα να αγωνιστούν, δεν ταξίδεψαν στη Λάρισα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook