Με τη σημερινή κυβέρνηση να μην έχει καμία λαϊκή νομιμοποίηση για να υπογράφει νέες δανειακές συμβάσεις και μνημόνια, αλλά και να παίρνει ακόμα πιο δυσβάσταχτα μέτρα, οι ευρωπαίοι \”εταίροι\” μας, όπως είναι ξεκάθαρο πια, με εκβιαστικό τρόπο στοχεύουν να αποτρέψουν τη διενέργεια εκλογών στη Χώρα μας.

Ο λόγος προφανής: Το αντιμνημονιακό κλίμα στην Ελλάδα είναι έντονο και ενδεχομένως οι πολιτικές δυνάμεις που θα ενισχυθούν από αυτές τις εκλογές να μην είναι και τόσο \”συνεργάσιμες\”.

Το εξωφρενικό βέβαια της όλης ιστορίας είναι το ότι η σημερινή κυβέρνηση ανέχεται να εκστομίζονται από τους διάφορους Γερμανούς, Ολλανδούς και Φιλανδούς αξιωματούχους  υποδείξεις – απαιτήσεις που ξεκάθαρα παραπέμπουν σε νοοτροπία κατοχικής περιόδου.

Εν μέσω βέβαια αυτής της κατάστασης πέρασε στα \”ψιλά\” μια συζήτηση σε διυπουργική σύσκεψη με θέμα τη \”δημιουργία νομοθετικού πλαισίου, σύμφωνα με το Σύνταγμα, για τους όρους και τις προϋποθέσεις πραγματοποίησης διαδηλώσεων στα αστικά κέντρα και η θεσμοθέτηση ειδικών κυρώσεων για την πρόκληση καταστροφών κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων\”.

Τι σκέπτονται;    

-Οι διαδηλώσεις να διεξάγονται σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

-Να ειδοποιούνται οι αρχές από τους διοργανωτές 4 ή 5 μέρες πριν.

-Να επιβαρύνονται οικονομικά οι διοργανωτές αν σημειώνονται καταστροφές.

Αλήθεια ποιος μπορεί να εξηγήσει τι σημαίνουν όλα αυτά; Που παραπέμπουν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις;

Και σε τελική ανάλυση ποιοι και γιατί φοβούνται τη βούληση του Ελληνικού Λαού στο όνομα του οποίου υποτίθεται ότι αποφασίζουν;

 

Ανδρέας Γερακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook