Όπως ενημερώθηκε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου υπέγραψε την απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για το Β Παραθεριστικό Οικοδομικό Συνεταιρισμό Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Ηρακλείου, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής και να δοθεί η δυνατότητα έκδοσης αδειών από τα 930 μέλη του Συνεταιρισμού.

Με αφορμή την τελική έγκριση ο Βουλευτής Ηρακλείου δήλωσε:

«Μετά από αγώνα τριών ετών, ολοκληρώθηκε μια προσπάθεια που ανοίγει το δρόμο για την οργανωμένη οικιστική ανάπτυξη από τα μέλη του οικοδομικού συνεταιρισμού.

Μια μεγάλη επένδυση που θα ξεπεράσει τα 150 εκ. ευρώ συνολικά και θα δώσει την ευκαιρία για επιχειρηματική δραστηριότητα και απασχόληση σε χιλιάδες εργαζόμενους και επαγγελματίες στην οικοδομή.

Οφείλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό ΠΕΚΑ για τη συνδρομή του το τελευταία διάστημα στην υπέρβαση γραφειοκρατικών δυσκολιών που κρατούσαν καθηλωμένη μια επένδυση, η οποία θα συμβάλλει σημαντικά στην τοπική οικοδομική ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook