Μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα να αναβλήθηκε για λίγες ώρες με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή όμως το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ όπου ήταν να γίνει το Σάββατο στις 7.30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί τελικά μια ημέρα αργότερα την Κυριακή στις 5.15 μ.μ στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών με απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

Η επίσημη ανακοίνωση της Super League για την αλλαγή ημέρας και ώρας διεξαγωγής του αγώνα αναφέρει τα εξής :

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απαγόρευσης διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ από τη Γ.Γ.Α., ο αγώνας ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 17:15».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση για την διεξαγωγή του αγώνα πάρθηκε μετά από συνενώηση της Super League με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και χωρίς την συνένεση της Αστυνομίας και των εκπροσώπων των δύο ομάδων όπου ζήτησαν στη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα το ματς να διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο όπως αρχικά είχε οριστεί.

Στον ΟΦΗ βράζουν με την απόφαση της διοργανώτριας αρχής καθώς θεωρούν ότι η αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα δεν εξυπηρετεί σε κάτι αφού το παιχνίδι θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων ούτως η άλλως καθώς η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να σφραγίσει εισιτήρια για το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook