Δύο \”άσοι\” και δύο \”διπλά\” σημειώθηκαν στα παιχνίδια του Σαββάτου για τη Β\’ ΕΠΣΧ, που ήταν στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.
Στη Μοναχή Ελιά ο Παγχανιακός με αρκετούς βασικούς εκτός σύνθεσης δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί της Ε.Θ.Κ. με 5-0 και να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα-σοκ στα Παλαιά Ρούματα. 
Ο Φαντάκης στο 19\’ άνοιξε το σκορ για να κάνει το 2-0 στο 30\’ ο Κόσεκ και το 3-0 στο 35\’ ο Περράκης, που άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε. Στο 61\’ ο Τσαλίκης και στο 71\’ ο Ένο έφεραν το σκορ στο τελικό 5-0, με το οποίο είχε κερδίσει και στα Καθιανά η ομάδα της Νέας Χώρας.
Στα… ψηλά διατηρήθηκε και ο Χάλης μετά το 2-0 επί του ουραγού Αλμυρού, με τον Βάλαρη να διαμορφώνει το αποτέλεσμα από το ημίχρονο με τα δύο γκολ που σημείωσε στο 15\’ και στο 40\’.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Άρης Βουκολιών, που επικράτησε, όπως και στον α\’ γύρο, με 4-1 της Δάφνης και σκόρερ τους Λιανιδάκη (15\’), Γιανναράκη (25\’ και 40\’ πεν.) και Καραπατάκη (65).
Την έκπληξη της ημέρας έκανε ο Διγενής στον Πλάτανο, επικρατώντας με 3-1 του τοπικού ΑΟΠ, με τη 2η σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook