Ούτε απέναντι στο Παλαιό Φάληρο κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο 2012 ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, που παραχώρησε ισοπαλία με 4-4, σε ματς που έγινε στη Νέα Σμύρνη για την 15η αγωνιστική της Α1 πόλο.
Ο ΝΟΧ αγωνίστηκε για ακόμα μία φορά σαν γηπεδούχος επί αθηναϊκού εδάφους και έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία, ενώ και η τύχη του… γύρισε την πλάτη στο παιχνίδι απέναντι στο συγκρότημα του Κώστα Λούδη.
Το Παλαιό Φάληρο προηγήθηκε με 3-1 αλλά με το ίδιο επιμέρους σκορ ο Ν.Ο. Χανίων στις τελευταίες 2 περιόδους κατάφερε να γλιτώσει την ήττα και να παραμείνει στην 6η θέση της βαθμολογίας, παρά τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας, Μάκης Βολτυράκης, στις δηλώσεις του στο nox.gr είπε:

\”Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Πιστεύω ότι η διαιτησία και η ατυχία που είχαμε ήταν οι δύο λόγοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε. Βγήκαμε σε πολλές κόντρα επιθέσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει αλλά δεν το πράξαμε. Δυστυχώς όταν είσαι απροπόνητης και όλα στηρίζονται στη θεωρία, είναι φυσιολογικό να έρχεται αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι στενοχωρημένος όμως και για την αντιμετώπιση που έχουμε από τη διαιτησία. Είμαστε μια ομάδα που αναγκάζεται να ξενιτεύεται, να επωμίζεται τεράστια έξοδα για να δίνουμε τα παιχνίδια αντί για την έδρα μας, στην Αθήνα και να παίζουμε κάτω από τέτοιες συνθήκες. Πραγματικά είναι πολύ άσχημο αυτό που συνέβη και σήμερα\”.

Τα 8λεπτα: 1-1, 0-2, 2-0, 1-1
Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Σολανάκης 1, Μαζοκοπάκης, Μπατάκης 1, Φωκάς, Πρωτοπαπαδάκης, Δερμιτζάκης 2, Σαρτζετάκης, Λειψάκης, Βιζυράκης, Αυγουστιανάκης, Ντούλος, Κουμής
Π. Φάληρο (Κώστας Λούδης): Γαβαλάς, Φλώρος 1, Μητρόπουλος, Δικαίος 3, Χάλαρης, Ρήγας, Κουκουμάκης, Βερύκοκος, Ξενάκης, Παπαδόπουλος, Μπεριστιάνος, Τσαγκάρης, Παναγόπουλος, Σπυλιοτόπουλος, Σαλτέρης
Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook