Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 7 έως 13 βαθμούς και στα ορεινά από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς έως μέτριοι βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και το Λιβυκό Πέλαγος αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Ηράκλειο

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Δευτέρα 20/2, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ρέθυμνο

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 20/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Xανιά

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 20/2, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Αίθριος προβλέπεται και ο καιρός και στον Άγιο Νικόλαο με τσουχτερό όμως κρύο καθώς το θερμόμετρο δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 5 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί εντάσεως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες με αραιές νεφώσεις με το θερμόμετρο να δείχνει 0 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων που θα αγγίζουν μόλις το 1 μποφόρ, διατηρώντας την ίδια κατεύθυνση.

Για αύριο Δευτέρα 20/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, ενώ το κρύο θα εξακολουθεί να είναι τσουχτερό με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 0 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό ωστόσο οι άνεμοι που θα πνέουν πλέον νοτιοανατολικοί εντάσεως 1 μποφόρ θα αυξήσουν την θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook