Εντονα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα κατά τις απογευματινές ώρες θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις θυελλώδεις.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν καταιγίδες και στην Πάρνηθα θα χιονίσει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κατά περιόδους παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις και παροδικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Ηπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου θα σημειωθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις εντάσεως έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί εντάσεως 5-7 μποφόρ και στα ανατολικά 8 και κατόπιν 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στις Κυκλάδες βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες που το πρωί στα Δωδεκάνησα θα είναι έντονες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια, βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook