Τη διεθνή showbiz αναστάτωσε η είδηση ότι η Kate Moss πάσχει από νευρική διαταραχή η οποία την έχει καταστήσει προσωρινά παράλυτη. Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, που το supermodel επέστρεψε από το Παρίσι. Όταν λοιπόν, ξύπνησε, αισθάνθηκε ανίκανη να κουνήσει τον δεξί καρπό και το δεξί της χέρι. Η ίδια διέμενε εκείνες τις ημέρες, σύμφωνα με την \”Daily Mail\”, στο ξενοδοχείο Ritz.

Αν και ήδη έχει ξεκινήσει μια θεραπεία αποκατάστασης, η ασθένεια αυτή ήταν πλήγμα για την 38χρονη που σύντομα πρόκειται να μετακομίσει στην νέα της κατοικία -αξίας £7.25 εκατομμυρίων- στην περιοχή Highgate, μαζί με τον 43χρονο σύζυγό της, Jamie Hince.

\”Η Kate ήταν στο Ritz όταν ξύπνησε και δεν αισθανόταν το χέρι της. Τρομοκρατήθηκε. Την εξέτασε αμέσως ο γιατρός του ξενοδοχείου και όταν επέστρεψε στη Βρετανία πήρε και μια δεύτερη γνώμη. Η ίδια είπε στους φίλους της ότι έχει ένα πρόβλημα με το ωλένιο νεύρο, κάτι συνηθισμένο που όμως οδηγεί σε προσωρινή παράλυση… Ο Jamie είναι εκείνος που θα αναλάβει τώρα ότι αφορά στην μετακόμιση και το \”πακετάρισμα\”, μιας και η Kate πονάει πάρα πολ ύ.Όταν η ίδια μίλησε στους φίλους της για το δράμα που περνάει, ανέφερε κι ότι μπορεί να της πάρει μήνες για να γίνει καλά\”, δήλωσε άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον.

Παρόλα αυτά, οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί και λένε ότι σύντομα θα επανέλθει.

(Tlife)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook