Το Επιμελητήριο Λασιθίου, ενημερώνει τα μέλη του για τη διοργάνωση της 12ης Έκθεσης ΤΡΟΦΙΜΑ – ΠΟΤΑ – ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ που πραγματοποιείται παράλληλα με την 12η Έκθεση ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ από 2 έως 5 Μαρτίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου.

Η έκθεση διοργανώνεται εδώ και δώδεκα χρόνια και αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για τους κλάδους που παρουσιάζονται και «εργαλείο δουλειάς» για τους επαγγελματίες του χώρου. Φέτος η έκθεση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη τόσο όσον αφορά στις συμμετοχές όσο και στην επισκεψιμότητα.

Η ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ σε συνεργασία με τον Ο.Π.Ε (Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου) φιλοξενεί Εμπορικούς Επισκέπτες από το εξωτερικό με στόχο τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών και την εξαγωγή των πολύτιμων κρητικών προϊόντων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην έκθεση θα πραγματοποιηθεί ο 8ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης αλλά και διάφορων θεμάτων σεμινάρια για την προσέλευση και ενημέρωση των επισκεπτών.

Επιπλέον, πρόκειται να πραγματοποιηθεί διαφημιστικό πρόγραμμα σε έντυπο & ηλεκτρονικό τύπο, αποστολή μηνυμάτων –sms σε στοχευόμενο κοινό και διάφορες άλλες προωθητικές ενέργειες με στόχο τη μεγάλη επισκεψιμότητα.

Όσα μέλη ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη έκθεση παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Επιμελητήριό ώρες και ημέρες γραφείου. Σε περίπτωση που υπάρξει ανάλογο ενδιαφέρον το Επιμελητήριο θα εξετάσει την πιθανότητα επιχορήγησης της συμμετοχής.