Επηρεασμένος από την αναβολή των πρωταθλημάτων για περίπου 3 εβδομάδες φάνηκε ο Πλατανιάς μόνο για ένα ημίχρονο στο ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, αφού στο β\’ μέρος έκανε… περίπατο στο Μάλεμε, πανηγυρίζοντας ακόμα μία επιβλητική νίκη με 3-0.
Οι παίκτες του Τίμου Καβακά αν και μπήκαν με όρεξη στο ματς δεν είχαν τον απαιτούμενο ρυθμό για να μπορέσουν να φέρουν στα μέτρα τους την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να περάσει ένα πρώτο 45λεπτο με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Στην επανάληψη όμως το γρήγορο γκολ του Δέντσα (48\’) με τη… συνδρομή και αντιπάλου έδωσε άλλο αέρα στους γηπεδούχους που έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο, προσφέροντας αρκετές όμορφες φάσεις και ακόμα 2 γκολ από τους Μιρτσέτα (58\’) και Χαϊκάλη (72\’), με τον τελευταίο να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με την \”ερυθρόλευκη\” φανέλα. 
Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Ραπτάκης, Τζανής, Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης (73\’ Μαραγκός), Μιρτσέτα (59\’ Χαϊκάλης), Ναζλίδης, Δράμι (77\’ Πάγκαλος).
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (89\’ Αλμπάνης), Γιόνδης (69\’ Παπαδημητρίου), Ντατίδης, Αποστολίδης, Τσικνίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης (56\’ Στεφανίδης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook