Πολλά γκολ και συναρπαστικά παιχνίδια είχαμε την Κυριακή και στις τέσσερις κατηγορίες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ η 23η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με τρία παιχνίδια με το ντέρμπι του Τυμπακίου ανάμεσα στον Α..Ο.Τ και την Γαρίπα να λήγει ισόπαλο 2-2 , και τον Εθνικό και τον ΕΓΟΗ να παίρνουν σημαντικές νίκες με 0-2 και 3-1 επί των Μοιρών και των Δελινών αντίστοιχα.

Στην Α2 κατηγορία ο πρωτοπόρος Ηρακλής Ηρ. συνέχισε ακάθεκτος την πορεία του προς τον τίτλο καθώς επιβλήθηκε άνετα με 3-0 στο ντέρμπι του Ο.Φ.Αρκαλοχωρίου, την ίδια ώρα που το Μεταξοχώρι συνέτριβε με 8-1 την ουραγό Ροδιά και έπιανε στη δεύτερη θέση τον Κόροιβο με 45 βαθμούς.

Στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΗ την Κυριακή είχαμε παιχνίδια μόνο για τον Β΄ όμιλο και η νίκη που ξεχώρισε ήταν αυτή που πέτυχε το Ασήμι επί του τρίτου στη βαθμολογία Ραύκου με 3-1.

Τέλος στη Γ΄ κατηγορία της ΕΠΣΗ είχαμε τέσσερα παιχνίδια την Κυριακή με τον πρωτοπόρο Α.Ο Καμινίων να πετυχαίνει ακόμη μία νίκη στο Μαρτινέγκο κερδίζοντας με 3-1 τα Πηγαϊδάκια.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής και στις τέσσερις κατηγορίες της ΕΠΣΗ :

A1 ΕΠΣΗ

ΕΓΟΗ- Δειλινά 3-1

Μοίρες – Εθνικός 0-2

Α.Ο.Τυμπακίου – Γαρίπα 2-2

Α2 ΕΠΣΗ

Ηρακλής Ηρ. – Ο.Φ.Αρκαλοχωρίου 3-0

Ποσειδώνας – Μοχός 7-3

Μεταξοχώρι – Ροδιά 8-1

Ελπίδες – Γόρτυς 1-0

Δεμάτι – Τύλισος 2-1

Β΄ ΕΠΣΗ – Β΄ Όμιλος

Κεραυνός Πεντ. – Πυργιώτισσα 5-3

Κορφές – Παλιανή 2008 2-1

Νέοι Ρούβα – Πετροκεφάλι 1-0

Ασήμι – Ραύκος 3-1

Ομόνοια Καλλ. – Γωνιές 3-1

Γ΄ ΕΠΣΗ

Α.Ο. Καμινίων – Πηγαϊδάκια 3-1

Χαραυγή – Πυργού 3-1

Τριτωνία – Άγιος Δημήτριος 0-0

Μινώταυρος – Βόνη 3-0

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook