Το δίκαιο της επικράτησης της ομάδας του επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Τιμόθεος Καβακάς. 

Όπως είπε ο προπονητής του Πλατανιά: «Ξεκινήσαμε επιτέλους στο πρωτάθλημα μετά από μία διακοπή σχεδόν τριών εβδομάδων. Σαφώς και όλες οι ομάδες είναι επηρεασμένες από αυτή τη διακοπή. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ξέραμε πάρα πολύ καλά ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία πολύ δύσκολη ομάδα που εκτός έδρας έχει πετύχει 4 νίκες, έχει κάνει 2 ισοπαλίες κι έχει χάσει μόλις μία φορά. Δεν είναι καθόλου τυχαία η πορεία που έχει κάνει. Αυτό άλλωστε φάνηκε και στο σημερινό παιχνίδι. Στα πρώτα 30 λεπτά, αν και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες που θα μας επέτρεπαν να κάναμε την κλασική ευκαιρία. Η δουλειά που κάνει ο Σπύρος (σ.σ. Μπαξεβάνος) είναι ακόμα πιο σημαντική γιατί εργάζεται σε μία ομάδα που έχει προβλήματα, με νέα παιδιά και αυτό που έχει καταφέρει, είναι άξιο αναφοράς. Επειδή τον γνωρίζω προσωπικά, πρόκειται για έναν άνθρωπο που εργάζεται και ασχολείται πολύ σοβαρά με το επάγγελμά του. Κερδίσαμε δίκαια. Όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα γινόταν και καλύτερη. Εμείς όλο αυτό το διάστημα της διακοπής δουλέψαμε πάρα πολύ. Δεν χαλαρώσαμε ούτε μία μέρα. Νομίζω ότι μόνο ένα ρεπό πήραν τα παιδιά αυτές τις 20 μέρες. Υπήρχαν διπλές προπονήσεις και πολύ δουλειά. Περάσαμε κάποια νέα στοιχεία τα οποία η ομάδα τα έβγαλε στο γήπεδο. Συνεχίζουμε… Μας περιμένει ένας Γολγοθάς στη συνέχεια, με πολλά παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Καταλαβαίνετε ότι θα πρέπει να ‘μαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και να μην χαλαρώσουμε σε καμία περίπτωση».

Πριν από τον κ. Καβακά, δηλώσεις είχαν υπάρξει από τον τεχνικό της Αναγέννησης, Σπύρο Μπαξεβάνο.
Όπως είπε: «Παίξαμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα η οποία δεν είναι τυχαία στην 1η θέση της βαθμολογίας. Το ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Η φιλοσοφία μας όμως είναι να διεκδικούμε ό,τι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Αυτό πράξαμε στο α’ ημίχρονο. Αν και σ’ αυτό το διάστημα, όπως και γενικώς σε όλο το παιχνίδι είχε τον έλεγχο ο Πλατανιάς, δεν απειληθήκαμε. Στο β’ ημίχρονο βρεθήκαμε να χάνουμε γρήγορα με 1-0 και από εκεί και μετά τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για εμάς. Τα ψιλοπαρατήσαμε σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού και ήρθε εύκολα το 3-0. Δυστυχώς, δε μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό κι είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε την επόμενη αγωνιστική όπου θα παίξουμε στην έδρα μας με τον Πανθρακικό, όπου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Στόχος είναι να σωθεί η ομάδα μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Θέλω να συγχαρώ τον φίλο του τον Δάκη (σ.σ. Καβακά) και να του πω ένα μεγάλο μπράβο μέσα από την ψυχή μου γιατί το αξίζει πραγματικά. Εύχομαι να εκπληρώσει αυτός και η ομάδα του όλους τους στόχους που έχουν θέσει για φέτος. Ο Πλατανιάς έχει όλες τις δυνατότητες να πάει πολύ καλά. Για μένα, το πιστεύω αυτό, νομίζω πως η Βέροια έχει την καλύτερη ομάδα απ’ όλους και με διαφορά. Αλλά και ο Πλατανιάς είναι πολύ καλή ομάδα και το διαπίστωσα και σήμερα ότι δεν είναι τυχαία στη θέση που είναι».


fcplatanias.gr