Καλό καιρό με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς, με τις μέγιστες στα νότια να φτάνουν στους 17 – 18 βαθμούς και στα ορεινά ηπειρωτικά από 2 έως 12 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν σημαντικά και θα στραφούν σε δυτικούς.

Χανιά
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 25/2, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 25/2, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ηράκλειο
Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 9 έως 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 25/2, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Άγιος Νικόλαος
Ασθενής βροχή προβλέπεται και για τον Άγιο Νικόλαο  σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 25/2, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook