Μπορεί σήμερα να είναι μεγάλοι σταρ και να μετρούν πολλά εκατομμύρια δολάρια στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, όμως ακόμη και οι εκπρόσωποι του λαμπερού κόσμου του Χόλιγουντ, έχουν κάποια στιγμή αναγκαστούν να φύγουν από τη δουλειά τους, λόγω...απόλυσης!


Μαντόνα

Όταν αγωνιζόταν να μπει στο χώρο της μουσικής, ως άγνωστη τότε Μαντόνα Λουίζ Τσικόνε, η 53χρονη σήμερα 'βασίλισσα της ποπ" έκανε διάφορες παράξενες δουλειές προκειμένου να επιβιώσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε απολυθεί από το κατάστημα Dunkin Donuts της Times Square, όταν έριξε κατά λάθος σάλτσα επάνω σε έναν πελάτη!

Χιου Τζάκμαν

Πριν από το ρόλο του Wolverine στο "X-Men", που απογείωσε την κινηματογραφική του καριέρα, ο 43χρονος Χιου Τζάκμαν εργαζόταν ως ταμίας σε ένα παντοπωλείο. "Με απέλυσαν μετά από έξι εβδομάδες, επειδή το αφεντικό υποστήριξε πως μιλούσα πάρα πολύ στους πελάτες", αποκάλυψε ο ίδιος.

Μάικλ Φασμπέντερ

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Shame" εργαζόταν ως σερβιτόρος πριν μπει δυναμικά στο χώρο του κινηματογράφου. "Όταν σέρβιρα κάπου, απλά μου ζήτησαν να μην ξαναπάω την επόμενη μέρα, που φαντάζομαι πως σημαίνει ότι απολύθηκα με ευγενικό τρόπο", εξήγησε ο 34χρονος Φασμπέντερ. "Πάντα ήμουν καλύτερος πίσω από το μπαρ. Δεν μπορούσα να μεταφέρω πολλά πιάτα".

Τσάρλι Σιν

"Με απέλυσαν παιδιά. Κέρδισαν, χάρη σε μένα 5 δις δολάρια και σε εσάς 10 χρόνια ψυχαγωγίας και με απέλυσαν", δήλωσε ο Τσάρλι Σιν ένα μήνα μετά την απόλυσή του από την σειρά του CBS "Two and a Half Men". "Περνούσα πολύ καλά!", πρόσθεσε ο απογοητευμένος ηθοποιός που αντικαταστάθηκε από τον Άστον Κούτσερ.

Κέιτ Γουόλς
http://www.worldnewsinn.com/wp-content/uploads/2011/08/kate-walsh-images.jpg

Γνωστή πια από τους ρόλους τις στις τηλεοπτικές σειρές Grey's Anatomy και Private Practise, η Κέιτ Γουόλς είχε απολυθεί από το fast-food "Burger King". "Δεν με συμπαθούσε ο βοηθός του διευθυντή", υποστηρίζει εκείνη. Στη συνέχεια, εργάστηκε ξανά σε fast-food το "Dairy Queen".

(yupi)