Οι Αμερικανοί μας έχουν συνηθίσει στις υπερβολές. Αυτή τη φορά όμως το παράκαναν. Το ιδιαίτερο supercar Μοsler MT900 θα παράγεται σε μόλις 1 μονάδα το χρόνο και μάλιστα με μοτέρ 7,0 λίτρων – 535 ίππων.

Ακόμα και σε περιόδους οικονομικής ύφεσης, υπάρχουν πάντα κάποιοι που μπορούν να ξοδέψουν λεφτά για κάτι καλύτερο αλλά και αυτοί που είναι ικανοί να πετάξουν πολλά λεφτά για κάτι που νομίζουν ότι είναι καλύτερο. Μάλλον αυτό θα ισχύει με τους πελάτες της μικρής αμερικανικής εταιρείες Mosler, η οποία μόλις πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε το νέο της δημιούργημα, το MT900. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικά supercar με αισθητική προερχόμενη απευθείας από τη δεκαετία του 1980.

 Όπως τονίζει η Mosler, το MT900 διαθέτει αυστηρά 2θέσιο εσωτερικό, μοτέρ 7,0 λίτρων V8 που αποδίδει 535 ίππους και συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων για να μεταδόσει τη δύναμη που παράγει στους τροχούς του πίσω άξονα. Μεγάλο μέρος του αμαξώματός του αποτελείται από ανθρακονήματα, ενώ χάρη σε όλο το αυτό το «πακέτο» καταφέρνει να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο λιγότερο από 3 δευτερόλεπτων.

H τιμή του αυτοκινήτου στις ΗΠΑ έχει οριστεί κοντά στα 500.000 δολάρια και θα παραγέται μόλις σε 1 μονάδα το χρόνο.

(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook